ŠTA KRIJE ŽENSKO SRCE: Lavice izrazito verne, Raku u životu ljubav najvažnija, Škorpija u sebi nosi snažna osećanja…

ŠTA KRIJE ŽENSKO SRCE: Lavice izrazito verne, Raku u životu ljubav najvažnija, Škorpija u sebi nosi snažna osećanja…

25. prosinca 2018. Off By Admin 1

Žena – Vaga

Za vas se ne bi moglo reći da ste odlučna i energična osoba. U donošenju odluka ili obavljanju nekog posla oklevate i nikako da pronađete pravi put i pravo rešenje. Niste ambiciozni i uvek je potreban neko kome ćete prepustiti deo svojih obaveza. U sve što preduzimate želite da se sva unesete, ali vam to ne polazi uvek za rukom. I onda kada vam se čini da prepreke nikako ne možete da savladate, povlačite se i mirite sa sudbinom.

Želite da se dopadnete drugima, društveni ste, volite da izlazite, uživate u komplimentima. U vama postoje dve ličnosti: jedna koju pokazujete drugima, ponekad mirna i krotka, ponekad sušta suprotnost, naprasita i eksplozivna; druga je ona koju nikad ne pokazujete, koju retko ko može da otkrije i koju ljubomorno čuvate. U strahu da vas ne otkriju vi se prikazujete drugačijom, često stavljate na sebe masku ljubaznosti i osmeha da se ne bi otkrilo vaše neraspoloženje.

Odličan ste glumac, čak i prema najbližim osobama. Nemate zbog toga mnogo prijatelja, a kad steknete nečije prijateljstvo, želite da ga zauvek zadržite i ljubomorno ga čuvate. Prijatelji su vam naročito potrebni da bi vas podržali u vašim namerama koje su često neodlučne. Tražite oslonac koji vam je zaista potreban.

Ne volite bučne scene i svađe, pa ipak se nađete u njima. Niste čak ni svesni da ste ih sami svojim ponašanjem izazvali.
Osećajni ste i strasni. Posedujete izvestan šarm. Ljudi u vama vide nešto tajanstveno, misteriozno. Izuzetno ste inteligentni, samo tu odliku ne usmeravate uvek u onom pravcu gde bi najviše došla do izražaja. Čak i kada je reč o profesiji mnoge vage nisu krenule odgovarajućim putem. Često izaberu onaj posao koji nije stvoren za njih i u kome ne mogu da pokažu značajnije rezultate.

I u izboru partnera mnoge vage greše. Smatrajući da partner treba da im bude glavni oslonac u životu, vezuju se za onog koji postaje pravi tiranin čim oseti njihovu slabost. vama bi najviše odgovarao muškarac koji bi znao da ceni vaše kvalitete i koji vam ne bi stalno prebacivao zbog nedostatka energije da podnosite životne i druge teškoće. Potreban vam je partner jakog karaktera, ali koji bi bio i izuzetno nežan i pažljiv. Grubost ma kakve vrste ne možete da podnesete – bolje slatka laž nego istina. Ukoliko ispunjava ove uslove, mogao bi da bude siguran da ćete ga iskreno voleti.

Niste skloni promenama u ljubavi, ali ako vam se dogodi da sretnete osobu koja će vam se učiniti simpatičnom, a okolnosti su povoljne, nećete smatrati za greh da se upustite u malu avanturu sa njom. To ćete brzo zaboraviti. Nećete smatrati da ste učinili nešto strašno. Nikad se ne biste upustili u neku dublju vezu na drugoj strani, pogotovo ako ste uvereni da vam je partner i dalje potreban kao prijatelj i oslonac…

Žena – Škorpija

Vi niste pasivna, mirna, krotka zena. Plahovite ste i strasne prirode. U životu ništa ne radite napola. Ne volite neodlučnost. Kad se bacite u neki poduhvat, kad učestvujete u nekoj diskusiji, kad doživljavate neku avanturu, idete uvek do kraja. Ili, pak, ništa ne preduzimate.

Razočaranja i neuspesi vas duboko pogađaju. Kod vas u svemu dominira instinkt. Najbolje odluke diktirane su vašom intuicijom. vaši prvi utisci o ljudima i stvarima su često tačni. Ne pravite taktičke ili psihološke greške. Ta sposobnost da procenjujute ljude ponekad vas čini suviše sigurnom u sebe i svoje mišljenje. Ako neko ne misli kao vi, delite mu savete ili ga kritikujete. A to se ne dopada svim ljudima (ako se uopšte dopada bilo kome).

Izvesne žene traže mir i njihova osećanja i emocionalne reakcije podsećaju na tihu vodu. To kod vas nije slučaj. Vaša osećanja su pravi orkan. Simpatija ili antipatija koju osećate prema ljudima odmah se na vama primećuju. Retko možete skriti svoje raspoloženje. Događa vam se da ste se u nekoj osobi prevarili. U tom slučaju brzo prelazite sa ljubavi na mržnju ili obrnuto.

U ljubavi ne spadate u kategoriju hladnih žena, lišenih strasti. Kako su vaše reakcije u životu nagle i neposredne, takve su i u ljubavi. Od prvih trenutaka poznanstva osetite privlačnost prema nekom muškarcu.

Fizička ljubav za vas ima veliki značaj, pa prema tome i fizički šarm igra veću ulogu od moralnih ili intelektualnih kvaliteta. Jednom rečju ne možete da volite ako i ne želite.

Vaša strast i snaga kojom ona ključa svrstavaju vas u red onih žena koje imaju moć zavođenja i sposobnost da privuku pažnju muškarca. Mnoge žene rođene u znaku Škorpije, iako nisu lepotice, fascinantno deluju na muškarce… Nedefinisani, čudni šarm, koji pokreće vibracije u dubini vaše ličnosti, umete dobro da iskoristite. Kad je neki muškarac siguran da vam se dopada i da vas privlači, uspećete da ga zarobite hiljadama nevidljivih detalja. U toj suptilnoj igri umete da koristite, do savršenstva, sve svoje adute. Čovek koga ste izabrali neće odmah prodreti u tajne vaše ličnosti. Za njega ćete dugo biti misteriozna osoba. To će biti jedan od snažnih pokretača njegove ljubavi. Osoba koja poželi da vas odjednom sasvim upozna reskira da vas zauvek izgubi.

Moglo bi se pomisliti da je ljubav za vas samo igra, a svi vaši napori upravljeni na to da nekoga osvojite, a da sami ostanete neosvojiva stena. Ali to nije istina. Iako umete da iskoristite svo oružje osvajanja, to činite bez zadnjih namera. veoma ste senzibilna osoba i uvek želite sve ili ništa. Spremni ste da se predate do kraja, bez ustezanja i nesebično, onome koga ste odabrali. Izabranik postaje centar vašeg življenja.

Kada se udate niste uplovili u mirne vode. volite akciju, kretanje, obnavljanje. Ljubav za vas nije samo strast, nego i večna borba. Treba početi bitku i pobediti. U životu želite da dominirate ljudima, događajima, stvarima. Ni vaš izabranik ne može to izbeći. Uvek ćete želeti da mu nametnete svoju volju..

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5