DNEVNI HOROSKOP za 1. januar: Ovnu stižu promene, Devicu ljubav čeka na čudnom mestu, Lav nikad sretniji, Blizance očekuje sjajan dan…

DNEVNI HOROSKOP za 1. januar: Ovnu stižu promene, Devicu ljubav čeka na čudnom mestu, Lav nikad sretniji, Blizance očekuje sjajan dan…

31. prosinca 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Ne možete da se otmete utisku da imate tako malo vremena, a tako mnogo obaveza. Vi naprosto ne znate kako da se organizujete da ne trpi ni vaš poslovni ni privatni život. Potrebno je malo lukavstva i planiranja. Neko iz vaše okoline danas neće biti raspoložen za komunikaciju. Pustite ga da bude u svom svetu, ali budite u blizini ako mu nešto zatreba.      

ŠKORPIJA

Prijatelj ili član porodice se ponaša prilično neobično i izgleda vam rasejan. Razmišljaćete da problem možda ne leži u vama. To najverovatnije nije slučaj, dajte im malo prostora. Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete da će vaš partner, zbog iznenadnih obaveza morati da otkaže sastanak sa vama. Provedite veče uz knjigu ili tv program.      

STRELAC

Ovo je dan kada su vam čula i brzina u razmišljanju naglašeniji nego inače. U stanju ste da primetite sve što se oko vas događa, do najsitnijih detalja, a da pritom u tome ne učestvujete aktivno. Nečije ambicije će vam danas izgledati prilično smešne. Na vreme se povucite iz jedne rasprave. To vam trenutno uopšte nije potrebno.    

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3