Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- BLIZANCI- Tajna veza!

Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- BLIZANCI- Tajna veza!

31. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Zbog praznične atmosfere, doći ćete u iskušenje da se upustite u aferu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ipak, ne savetuju vam se tajne veze jer ćete se vrlo brzo razočarati. Slobodni Blizanci će mesec koji im predstoji provesti okruženi gomilom prijatelja, što im neće pasti teško jer će shvatiti da je prava sreća kad imate iskrene prijatelje sa kojima se poznajete ceo život.

Blizanci januar 2019: Horoskop za zdravlje

S obzirom na to da idu praznici, vi ćete se prilično alavo ponašati. Usled prevelikih obaveza u poslednje vreme niste stizali mnogo da jedete i osećali ste malaksalost. Pazite se da vam preterana količina hrane ne dođe glave jer vam prete stomačni problemi. Potrudite se da ojačate imunitet u ovim zimskim danima. Vitamin C, smanjenje ugljenih hidrata sigurno će vam pomoći da izbegnete viruse koji haraju.

Stariji bi mogli da imaju problem sa hroničnim bolestima. Misli su vam često okrenute ka prošlosti te se i vaše zdravstvene tegobe javljaju usled zameranja sebi ili drugima. Zato se okrenite ka nadolazećoj godini, iščistite misli i videćete da ćete biti mnogo srećniji i opušteniji.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak blizanci

Blizanci su osobe sa datumom rođenja: 22. V – 21. VI
Vaš element: vazduh
Vama upravlja: Merkur
Vaš kamen: akvamarin
U životu tražite: da istražite od svega po malo
Raspoloženje: intenzivna mentalna energija
Tajna želja: da bude ispred drugih

Stranice: 1 2