LAV, RIBE I VAGA! Žene rođene u OVIM znakovima su JAKE i kad je NAJTEŽE, imaju VELIKO SRCE i život će dati za ONOG KOGA VOLI

LAV, RIBE I VAGA! Žene rođene u OVIM znakovima su JAKE i kad je NAJTEŽE, imaju VELIKO SRCE i život će dati za ONOG KOGA VOLI

4. siječnja 2019. 0 By Admin 1

GRACIOZNA VAGA

Ova žena stvarno umije da pomuti mozak i da se uvuče svakome pod kožu i da tu ostane koliko god joj je potrebno. Voljena je u društvu ali i ona voli da bude u društvu. Ponekad i ona ima potrebu da se povuče u svoju samoću i napuni baterije jer ih svakodnevno troši šireći svuda oko sebe osmijeh i pozitivnu energiju.

Ona traži muškarca koji će da je podržava, razumije ali takođe, koji je izuzetno pažljiv. Njihov izabranik ne mora da bude pretjerano lijep niti isklesane figure, iako se za ovaj znak vodi mišljenje da su površne i vole samo ono što je lijepo za oko, to stvarno nije tačno.

Nijedna žena ne umije da pronađe dobro u čovjeku kao ona, čak i kada niko drugi to ne može ona će ustati i uraditi to.

Na izgled krhke i osjećajne, ali kada bolje upoznate jednu Vagu vidjećete da su to žene snažne psihe i karaktera koje umiju da se drže svojih principa bez obzira na sve.

Simbol pravde, trude se da svi njihovi postupci budu prvo dobo promišljeni pa onda urađeni, fer i racionalno. Balans je ono što traži kroz cijeli život i uspostavlja ga u žiotima drugih ljudi ako se to traži od nje. Veliki prijatelj, sjajna majka i dama, to je žena koja se samo jednom rađa.

Autor : IVA

Stranice: 1 2