Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu: Raku se u SEPTEMBRU vraća STARA LJUBAV, Blizanci u LJUBAVNOM TROUGLU, Ovan će u OKTOBRU dočekati SREĆU

Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu: Raku se u SEPTEMBRU vraća STARA LJUBAV, Blizanci u LJUBAVNOM TROUGLU, Ovan će u OKTOBRU dočekati SREĆU

8. siječnja 2019. 0 By Admin 1


JARAC (22. 1 – 20. 1)

Posao

Astrološkom kućom karijere upravlja Venera, simbol novca, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove u sledećim intervalima: od 3. februara do 1. marta, od 20. aprila do 15. maja, od 8. oktobra do 1. novembra i od 26. novembra do 20. decembra. Za svakodnevne obaveze “zadužen” je Merkur, zbog čega u periodima njegovog retrogradnog hoda morate da pazite na dokumenta, ugovore i vredne sitnice: od 5. do 28. marta, od 4. do 27. juna i od 31, oktobra do 20. novembra. Osmom kućom finansija vlada Sunce, pa u vreme njegovog pomračenja kao i Mesečeve eklipse, ne bi trebalo da preduzimate rizične finansijske transakcije i podizanje kredita: oko 6. januara, oko 21. januara, oko 2. jula, oko 16. jula i oko 26. decembra. Na vaš poslovni život dosta utiču i vaši vladaoci, Saturn i Uran, kao vladaoci druge kuće posla i novca, zbog čega njihov prividni hod unazad može nepovoljno da se reflektuje na vaše poslove: od 30. aprila do 17. septembra i od 11. avgusta do 11. januara iduće godine.

Ljubav

Na vaš emotivni život utiču Uran, Saturn, Venera i Mesec, zbog čega tranzit ovih planeta (Mesec je astrološki simbol emocija) tokom godine može da vam donese velike promene u ljubavi. Povratak Urana, simbola neočekivanih okolnosti, u vašu astrološku kuću ljubavi, posle 6. marta, najavljuje mogućnost poznanstva sa interesantnom osobom preko društvene mreže ili interneta. Retrogradni hod Saturna, planete prošlosti i vernosti, od 30. aprila do 17. septembra, nagoveštava susret sa osobom koja vam je nekada mnogo značila. Ljubavni zanos donosi vam i prelazak Venere preko kuće ljubavi koja “pada” u znak Bika, od 15. maja do 9. juna, kada možete da upoznate umetnika ili osobu čije zanimanje ima veze sa sportom. U vreme pomračenja Meseca, oko 21. januara i oko 16. jula, veće su šanse da se zaljubite u bankara ili osobu koja je prisutna u javnosti zbog posla. Retrogradni hod Merkura od 18. jula do 11. avgusta, opominje da se klonite rasprava sa partnerom.

Zdravlje

Tranzit Jupitera, planete ekspanzije, preko kuće zdravlja, do 2. decembra, utiče na intenziviranje hroničnih tegoba. Pokušajte da izbegnete stresne situacije u martu, junu i novembru. U vreme totalnog pomračenja Sunca, oko 2. jula, odložite odlazak na eventualnu operaciju.

vodolija-godisnji-horoskop-za-2019-godinu

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao

Vladaoci vaše astrološke kuće karijere su Pluton i Mars, planete akcije, moći i velikog bogatstva, zbog čega predstavnici vašeg znaka, uglavnom, postavljaju sebi visoke ciljeve. Oslabljena pozicija Marsa odgovara umetnicima, i to u sledećim razdobljima: od 14. februara do 31. marta, od 16. maja do 1. jula i od 4. oktobra do 19. novembra. Retrogradni hod Plutona, od 24. aprila do 3. oktobra, upozorava da u tom periodu izbegavate nepotrebne troškove. Kućom novca upravljaju Neptun i Jupiter, koji će početkom godine obrazovati međusobno napet aspekt, zbog čega bi bilo bolje da se klonite rizičnih finansijskih transakcija i da pripazite da ne ispadnete žrtva nečije prevare. U periodima kada ove planete idu prividnim hodom unazad, od 10. aprila do 11. avgusta i od 21. juna do 27. novembra, čuvajte se konkurencije. Od 5. do 28. marta, obratite pažnju na ugovore koje planirate da potpisujete.

Ljubav

Kuće koje simbolizuju vaš emotivni život, padaju u promenljive znake Riba, Blizanaca i Device, dok o partnerskim odnosima brine Sunce. Zato Venera blizu Neptuna u Ribama, planete ljubavnog zanosa, od 26. marta do 20. aprila, može da vam donese zaljubljivanje u nekoga čijem ćete šarmu teško uspeti da odolite, naročito ako ste muškarac. Ukoliko ste dama, možete da upoznate interesantnu osobu preko neke društvene mreže, i to u sledećim periodima: od 5. do 10. februara, od 21. maja do 4. juna, od 4. do 27. juna i od 29. avgusta do 14. septembra. U vreme pomračenja Sunca, oko 6. januara, oko 2. jula i oko 26. decembra, veće su šanse za ulazak u tajnu ili paralelnu vezu sa nekim ko u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskren prema vama. U vreme prelaska Merkura preko Lava, od 11. do 29. avgusta, partneru će biti potrebno više razumevanja i pažnje, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom znaku. U prvoj polovini septembra očekuje vas strastveni susret sa mlađom, atraktivnom osobom koju najverovatnije već poznajate preko poslovnih kontakata.

Zdravlje

Planete “zadužene” za vaše zdravstveno stanje su Mesec, Merkur, Saturn i Uran, zbog čega bi u martu, junu i novembru trebalo da izbegavate stresne situacije. Moguće su i reumatske tegobe, naročito sa kolenima i donjim delom leđa, kao i problemi sa zubima.

ribe-godisnji-horoskop-za-2019-godinu

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao

Planete koje upravljaju vašim astrološkim poljima novca, svakodnevnih obaveza i karijere su Mars, Pluton, Sunce i Venera, zbog čega njihov tranzit preko Zodijaka tokom ove godine može na različite načine da se reflektuje na vaš posao. U vreme ojačane pozicije Marsa, od 1. januara do 14. februara i od 3. oktobra do 20. novembra, nećete moći da podignete glavu od posla, naročito ukoliko nosite uniformu na radu, bavite se nekim kreativnim zanimanjem ili sportom. U vreme retrogradnog hoda Plutona, simbola moći i bogatstva, od 24. aprila do 3. oktobra, možete da obnovite saradnju sa strancima. Pomračenje Sunca upozorava da oko 6. januara, oko 2. jula i oko 26. decembra, izbegavate nepotrebne troškove, rizične finansijske transakcije i podizanje kredita. Bolja finansijska situacija očekuje vas u periodima kada je pozicija Venere, planete novca, ojačana njenom pozicijom u Ribama, Biku i Vagi: od 26. marta do 20. aprila, od 15. maja do 9. juna, od 3. do 28. jula i 14. septembra do 8. oktobra.

Ljubav

Za vaš ljubavni život zaduženi su Mesec i Merkur, simboli emocija, promenljivog raspoloženja i komunikacija, zbog čega su vaše veze često komplikovane, nemoguće ili podsećaju na zaplete u telenovelama. U vreme pomračenja Meseca, oko 21. januara i oko 16. jula, možete da upoznate nekoga preko poslovnih kontakata, ali i na koncertu, pozorišnoj predstavi ili proslavi. Ciklusi retrogradnog Merkura predstavljaju upozorenje da izbegavate konflikte i rasprave sa voljenom osobom: od 5. do 28. marta, od 4. do 27. juna i od 3. oktobra do 20. novembra. Vašim drugim astrološkim poljem novca, ali i ljubavi, upravljaju Mars i Pluton, zbog čega vam ovi periodi mogu doneti zanimljive susrete: od 14. februara do 31. marta, od 16. maja do 1. jula i od 4. oktobra do 19. novembra. Tranzit Plutona, simbola fatalne privlačnosti, do 24. aprila i posle 3. oktobra, preko vašeg 11. polja, donosi vam udvaranje osobe koja već duže vreme misli na vas i od koje vas deli veća razlika u godinama, ako ste dama. Muškarci se mogu naći na meti interesovanja neke umetnice ili dame koja često putuje, zbog posla.

Zdravlje

U vreme pomračenja Sunca, oko 6. januara, oko 2. jula i oko 26. decembra, moguće su tegobe sa lumbalnim delom kičme. Takođe, trebalo bi da obratite više pažnje na ishranu i da izbacite slatkiše ili makar smanjite unos šećera. Pokušajte da pronađete neki vid rekreacije.

Izvor: Novosti

Stranice: 1 2 3