DNEVNI HOROSKOP za 25. januar: Biku stiže zanimljiv poziv, Vagu očekuje lepo iznenađenje, Devica na putu…

DNEVNI HOROSKOP za 25. januar: Biku stiže zanimljiv poziv, Vagu očekuje lepo iznenađenje, Devica na putu…

23. siječnja 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Provešćete dosta vremena u ramišljanjima o nekim osobama koje više nisu deo vašeg života. Ako su u pitanju prijatelji sa kojima već dugo niste u kontaktu, razmislite o ponovnom uspostavljanju odnosa. Takođe, verovatno ćete želeti da neki dugoročan projekat privedete kraju. Uveče, nađite vremena da se posvetite sebi i ličnim željama.

VODOLIJA

Danas možete da očekujete priliv novca kao posledicu nedavno sklopljenog ugovora ili izvesne kupoprodaje. Pred vama je pozitivan razvoj događaja. Ako budete u prilici da se pozabavite nekom papirologijom, obratite pažnju na tekst napisan najsitnijim slovima. Jedan rođak ili član porodice će zatražiti vašu finansijsku podršku.

RIBE

Da li ste ponekad zabrinuti kako vas drugi ljudi doživljavaju? Ako je tako, budite svesni da vas ovaj strah zapravo koči na putu ličnog razvoja. Prestanite toliko da brinete i budite fokusirani samo na pozitivne stvari. Okruženi ste onima kojima je zaista stalo do vas i prihvataju vas baš onakvim kakvi zapravo jeste. Danas nađite vremena za druženje sa prijateljima.

Stranice: 1 2 3