ZAŠTO MUŠKARCI VARAJU: Bik vara samo ako je ZAPOSTAVLJEN, Blizancima je FLERT U KRVI, a OVAJ znak Zodijaka prevariće samo AKO ZAVOLI DRUGU ŽENU

ZAŠTO MUŠKARCI VARAJU: Bik vara samo ako je ZAPOSTAVLJEN, Blizancima je FLERT U KRVI, a OVAJ znak Zodijaka prevariće samo AKO ZAVOLI DRUGU ŽENU

25. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Vaga

Vage definitivno veruju u pravu, odnosno večnu ljubav. Zato će muška vaga dosta teško da se odluči na prevaru. Da bi se to dogodilo, njihova veza mora zaista da bude jako haotična duže vreme, ali i da im se neplanski dogodi neko poznanstvo koje bi moglo da bude zaista adekvatno.

 

Vaga neće varati sa tendencijom da povredi svog partnera, pa će ovaj muškarac sve to uraditi maksimalno diskretno.

 

 

Škorpija

Muške Škorpije zaista mogu da se ispostave kao osobe koje možda najlakše mogu da prevare svoju partnerku. Osnova je takva da oni neće prevariti ukoliko se ne dogodi da im je stanje u vezi zaista izuzetno loše. U svakom slučaju njihova partnerka ima jako težak zadatak da ih motiviše i da ih dovodi do takvog stanja da zaista ne požele prevaru.

 

Uvek im morate biti dovoljno atraktivni i ponuditi dosta strasti.

 

 

Strelac

Strelac može da se ispostavi kao mnogo dobar folirant. Pravi “vuk u jagnjećoj koži”. Zato njihove partnerke ne moraju opšte ni na trenutak da pomisle da su prevarene, a prevara već može biti realizovana. Oni spadaju u muškarce koji to rade smisleno.

 

Oni će prevariti kada ne osete dovoljno vatre u svojoj vezi i kada zaista ne dođu do toga da sestanje popravi, ili će prevariti čisto iz “hobija” što je teško sprečiti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3