ZAŠTO MUŠKARCI VARAJU: Bik vara samo ako je ZAPOSTAVLJEN, Blizancima je FLERT U KRVI, a OVAJ znak Zodijaka prevariće samo AKO ZAVOLI DRUGU ŽENU

ZAŠTO MUŠKARCI VARAJU: Bik vara samo ako je ZAPOSTAVLJEN, Blizancima je FLERT U KRVI, a OVAJ znak Zodijaka prevariće samo AKO ZAVOLI DRUGU ŽENU

25. siječnja 2019. 0 By Admin 1

Jarac

Jarac je muškarac koji je dosta otvoren, voli da flertuje i to smatra nekim sportom. Flert će primenjivati onoliko koliko je u svojoj vezi srećan ili nesrećan. Osnova može biti veoma specifična i generalno stanje ne mora da se radi o grešci svog partnera koja je bila okidač za prevaru.

 

Jarac mora da se drži na “uzici”, veza mora da buzde maksimalno dinamična i da nikada ne dođe u zapećak zbog drugih obaveza.

 

 

Vodolija

Vodolija izuzetno teško vara. Jedan od razloga tome je i što su njemu za bilo kakav kontakt, a naročito seksualni, definitivno potrebne emocije. Dakle, ako Vas je Vaša muška Vodolija prevarila, on sigurno već voli tu neku drugu i to nije dobro. Trebate da se posvetite maksimalno vezi sa njime koja mora da bude prožeta nežnošču.

 

Mazite ga, pazite, budite mu veran slušalac i on će Vama biti veran.

 

 

Ribe

Ribe su jako specifičan znak kada su emotivni odnosi u pitanju. Njega je najteže “provaliti” kada vara i naprosto predstavlja osobu koja definitivno može da vara iz sporta odnosno hobija. To ne znači da Vas ne voli ili da Vas voli manje nego što je voleo, ali će on to i dalje raditi.

 

Ono što je kod njega specifično, jeste da iz prevare ne asocira automatski da je njegova primarna veza u bilo kakvoj krizi.

Stranice: 1 2 3