DNEVNI HOROSKOP za 4. februar: Devica bi se mogla razočarati, Rak razmišlja o bivšoj ljubavi, Bik neka sluša svoje srce…

DNEVNI HOROSKOP za 4. februar: Devica bi se mogla razočarati, Rak razmišlja o bivšoj ljubavi, Bik neka sluša svoje srce…

1. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete biti prilično strastveni. Na vašu žalost, potrebno je još mnogo toga da uradite da aktuelnu romansu dovedete na željeni nivo. Danas vas takođe očekuje i mnogo posla vezanog za papirologiju. Nećete u tome naročito uživati, ali ćete biti zadovoljni činjenicom što ćete mnogo toga postići u jednom danu.

BIK

Iako sebe smatrate racionalnom osobom, vaša intuicija danas dolazi do punog izražaja. Nemojte da je ignorišete. Dajte sebi jedan dan da poverujete da imate sposobnost da predosetite budućnost. Nema ništa loše u tome, čak biste mogli i da se zainteresujete za okultno, astlologiju i tumačenje snova, zašto da ne?

BLIZANCI

Smatrate sebe za prilično racionalnu osobu. Jedan slučajan susret bi mogao da vam “pomuti pamet” i da zaboravite na stvarnost. Danas zaista postoji šansa da se konačno zaljubite! Ne odbijajte poziv za zabavu, odmor vam je preko potreban, a sva je prilika da ćete tamo upoznati tu pravu osobu.

 

RAK

Ovo neće biti običan dan za vas. Predstoji vam mnogo uzbuđenja, a malo sna. Ne dozvolite da vam vreme uzalud prolazi – od samog jutra krenite u akciju. Mnoge mogućnosti samo čekaju na vas. Neke stvari iz prošlosti treba da ostavite po strani i da se fokusirate na budućnost. Na poslovnom planu, dobićete pomoć tamo gde ste je najmanje očekivali.

LAV

Danas je veoma bitno da budete racionalni i trezveni i to tokom celog dana. Ovog dana biste mogli da napravite neke temelje za budućnost. Iskoristite vreme na najbolji mogući način, razmišljajući o budućim uspesima. Nekih stvari bi bilo poželjno da se odreknete. Ispočetka će vam ići teško, ali budite uporni jer se uspeh ne dešava preko noći.

DEVICA

Oslonite se na vašu izraženu intuiciju. Neke stvari u vašem okruženju ne treba da ignorišete. Ako ste do sada nastojali da se ne mešate u odnose izvesnih bliskih ljudi u vašem okruženju, sada je vreme da to učinite. Pre nego što se u bilo šta opustite, još jednom razmotrite sve opcije. Budite spremni na činjenicu da može doći do otuđenja između vas i nekog ko vam mnogo znači.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3