NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi ZAVODE SVE OKO SEBE, Lavovi bez KONTROLE, a pred Vodilijama PRAVA drama!

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi ZAVODE SVE OKO SEBE, Lavovi bez KONTROLE, a pred Vodilijama PRAVA drama!

9. veljače 2019. 0 By Admin 1

LAV

Hrana
Vi ćete se lepo zaokrugliti u ovom periodu ukoliko ne budete krenuli sa promenama u načinu ishrane. A gde ćete bolju nedelju za tako nešto nego što je ova? Ukoliko vam se ne dopada odraz u ogledalu i osećate se teško – pa vreme je da nešto menjate, zar ne?

Ljubav
Ni vi sami ne znate šta vam je kada su vaša partnerstva u pitanju. Čas ste odlično, čas dramite oko sitnica, što će posebno biti naglašeno sredinom sedmice. Preplaviće vas kontradiktorne emocije koje ćee teško kontrolisati. Osećaj osujećenosti, ljubomora, sumnja, potreba da sa voljenom osobom raspravite – samo vas može uvesti u problem. Kontrolišite malo svoje reakcije. Ukoliko ste usamljeni, neko ko vas odavno privlači, ili vas je pak privlačio u prošlosti – sada vam se javlja. To može biti i osoba koja je vezana za druge prostore, za putovanja. U svakom slučaju – komunikacija sa simpatijom kreće uzlaznom linijom i nije ni čudo što ćete „poleteti“. Da ne biste kojim slučajem grubo aterirali, smanjite euforiju.

Posao
Čak i da sve u ovoj nedelji funkcioniše kako treba – vi ćete bez problema pronaći razlog da se nervirate i jedete sebe. Ako nešto strašno želite da promenite ili pokrenete, a to nikako da se realizuje, nemojte odmah padati u bedak. Pustite, smirite se malo – za neke stvari je potrebno vreme da se pokrenu, neće vam pobeći, ne brinite. Informacije koje dolaze do vas sada vas mogu samo zbunjivati – nemojte da reagujete jer je veliko pitanje koliki je postotak istine u njima.

Novac
Umete vi da zaradite, i tu ne leži nikakav problem. Ali, imate osećaj da su vam u jednom momentu pare u rukama, a već u narednom su misteriozno iščezle. Nisu. Samo trošite bez mere i bez plana.

 

Zdravlje
Fizički deo još i kako tako, ali taj mentalni – baš i nije za pohvaliti se. Hajte vi lepo na neko opuštanje, na neke meditacije, malo mozak da otresete od kojekakvih crnih misli i strahova…

 

 

DEVICA

Hrana
Potrebni su vam redovni i izbalansirani obroci. Bilo kakvo „iskakanje“ dovešće ili do smanjene energije ili do toga da se osećate teško i naduveno. Što više svežeg voća i povrća, što više vitaminskih „bombi“ . zdrava ishrana vam je sada neophodna.

Ljubav
Partner nije navikao na ovakva vaša ponašanja i ima osećaj da ne može više da računa na vas, jer ste totalno postali promenljivi. Obećate pa zaboravite, kažete pa se pravite da niste kazali, naljutite pa se odljutite, pa se na njegove primedbe smejete i ponašate neozbiljno. Šta li vam je, to samo vi znate – ali gledajte da ne dovodite voljenu osobu u sumnju svojim postupcima….Ukoliko ste usamljeni, neko koga ste upoznali preko poslovnog segmenta se aktivirao i non stop vas „čačka“. Vi se malo smejete, malo nećkate – a u stvari – baš vam je lepo, prija vam. Svesni ste da je ovo samo flertovanje, otvorena prilika za neku avanturicu, ali baš vam je slatko i ne želite da prekinete….

Posao
Zaleteli ste se u neke poslove, u neke dogovore. Negde u sebi ste svesni da to nije toliko lako kao što izgleda i da se obavezujete na veliku količinu obaveza, ali trenutno ne želite da vidite tu tamnu stranu – optimistično koračate unapred, nadajući se najboljem! U suštini – otvarate nova poglavlja, a još uvek niste u potpunosti okončali stara. Nemojte da vam se to obije o glavu. Ne zapostavljajte svoje obaveze, jer ćete pre ili kasnije snositi konsekvence zbog toga.

Novac
Povremeno vam nije jasno niti odakle izvlačite novac koji vam je potreban, ali ni odakle su se stvorili svi ti neki silni troškovi koji su vas spopali sa vih strana. Para ima, ali vi ne raspolažete njima kako treba.

 

zdravlje
Ukoliko niste zalečili neku prehladu, ona se može vratiti tokom ove sedmice. Čuvajte grlo i pluća, osetljiviji ste nego što mislite.

 

 

VAGA

Hrana
Lepo za oko, lepo za nepce. U periodu ste kada želite da i izgled i miris i ukus hrane bude savršen. Apetit je trenutno umeren – baš onako kako vama najviše prija. Jedino je ostala naglašena ta potreba za slatkišima. Jedna mana na svo vaše savršenstvo – pa to se ni ne računa, zar ne?

Ljubav
Retrogradna Venera u vašem polju ličnosti mora da donosi određenu količinu nezadovoljstva, koliko god se situacije sa voljenom osobom ili bračnim partnerom odvijale nekim svojim ustaljenim tokom. Da je sto stvari super a samo jedna ne valja – ta jedna bi vam bola oči i donosila nemire. Nije problem u partneru, već u vašem pogledu na vaš odnos. Zato bi bilo dobro da unesete novine, da pokrenete lepa dešavanja, da prijatno iznenadite partnera. Ukoliko ste usamljeni, ponovo ste pokrenuli komunikaciju sa nekim koga ste poznavali ili simpatisali ranije. Pored ovih razgovora koji vam prijaju, nosi vas talas pozitivne energije koji u vaš život donosi one koji bi da vas osvoje. Flertovaćete i uživati u tome.

Posao
Nadate se da je period u kojem ste se osećali napeto i nesigurno, u kojem ste sve završavali u poslednjem trenutku – iza vas. Ulazak Jupitera u znak Strelca označava i ulazak ozbiljnih poslovnih ljudi u vaš život. Takođe, mlad Mesec u polju finansija doneće vam pokretanje poslovnih priča od kojih ćete imati finu finansijsku korist. Pošto je Merkur, planeta koja predstavlja dogovore, trenutno u svojoj retrogradnoj senci, savetuje vam se da ne žurite sa bilo kakvim potpisivanjima. Sačekajte malo.

Novac
U ovoj će se nedelji veće sume novca sliti u vaše džepove. No, i pored toga – niste opušteni, baš iz razloga što ste predugo imali borbu sa trošovima i izdacima.

Zdravlje
Osećate da vam je preko potrebno da se pokrenete i budete fizički aktivniji. Pravi je momenat da se vratite rekreaciji. Starijima – manji problemi sa pritiskom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4