NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi ZAVODE SVE OKO SEBE, Lavovi bez KONTROLE, a pred Vodilijama PRAVA drama!

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi ZAVODE SVE OKO SEBE, Lavovi bez KONTROLE, a pred Vodilijama PRAVA drama!

9. veljače 2019. 0 By Admin 1

VODOLIJA

Hrana
U dobrom ste raspoloženju pa je i svaki zalogaj ukusniji i slađi. U ovoj nedelji biste malo i da se igrate i da eksperimentišete sa začinima, novim i egzotičnim ukusima. Da se ne lažemo – nešto od toga će vam baš prijati, a nešto ćete probati sada – i nikad više.

Ljubav
Vaš partner će sredinom nedelje imati neke svoje dramatične momente koje uopšte ne biste trebali da uzimate za ozbiljno. Nemojte u tim trenucima da se zatvrdoglavite onako kao što vi to znate – ne zaboravite – u ovoj sedmici lek i rešenje je u komunikaciji! Nemojte da dozvolite da vi i vaše voljeno biće imate problem bez problema. Pričajte, rešite, odagnajte partnerove sumnje i volite se ponovo! Ukoliko ste usamljeni – hteli, ne hteli – privlačite pažnju. Lako stupate u komunikaciju sa suprotnim polom i uživate u razmeni dobre energije. Neko koga ste ranije znali ili simpatisali takođe vas ne ostavlja na miru. Vama je na pameti samo prijateljstvo, ali čini mi se da ova osoba ipak želi nešto konkretnije….

Posao
S jedne strane – vaši se planovi odvijaju super, idete ka onome što želite, korak po korak. Sa druge pak – kao da vam nešto ne dozvoljava da sve to ide bez problema, vrtite se u nekim dogovorima, bakćete se nekom papirologijom, što vam odvlači dosta energije. Jupiter je od ove sedmice u vašem polju budućnosti, podrške od strane drugih. Sve ono što je nejasno iskristalisaće se u narednim danima, nedeljama, mesecima. Neće vam pobeći ti poslovi i prilike za kojima žudite. Sačekajte malo.

Novac
Neko će u ovoj nedelji pokušati da vas prevede žedne preko vode. Pazite na svoj novac, ne pozajmljujte ga i ne čekajte nikoga sa plaćanjem!

 

Zdravlje
Energija sa kojom uđete u ovu sedmicu će biti vrlo pozitivna i podsticajna po vas. Ne vidi se trenutno nikakva, iole značajnija zdravstvena problematika.

 

 

RIBE

Hrana
Malo ste neusklađeni sami sa sobom kada je ishrana u pitanju. Čim ste u društvu, osećate potrebu za jelom i prija vam sve ono što pojedete. Čim ste usamljeni, sami sa sobom, vaš apetit se u potpunosti zatvara i ni je vam ni do omiljenih namirnica…

Ljubav
Komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom baš i nije najbolja u ovoj nedelji. Partner neke stvari zaboravlja, sa vaše tačke gledišta preteruje u svojim rečima i postupcima, kada vam je najpotrebniji – nema ga. Koliko god vama ne izgledalo tako – jedan deo krivice za trenutnu situaciju snosite i vi. Drugoj strani vi izgledate kao konfuzni, nedefinisani. Ima leka za ovo, naravno – treba sesti i raščistiti sve nejasnoće. Zvuči lako, ali treba to uraditi, zar ne? Ukoliko ste usamljeni, stvarno nije trenutak da se zatvorite i povučete u sebe. Neke osobe su oko vas i nude vam, ako ne emociju, a ono makar dobro raspoloženje, malo flertovanja i zabavu. Zašto ovo sebi uskraćujete?

Posao
Vesti i informacije koje stižu do vas totalno su kontradiktorne i zbunjuju vas. Ništa vama više nije jasno – ni da li će biti nešto od onoga što vam je obećano, niti u kom pravcu vaša karijera sada ide. Ne dramite bez razloga, ono što se sada ne zna saznaće se uskoro. Iskristalisaće se stvari – ne zaboravite da je u ovoj nedelji veliki benefik Jupiter ušao u vaše polje karijere. Tek ćete vi imati pravih prilika da pokažete koliko vredite. Održavajte dobar kontakt sa saradnicima i kolegama – trebate jedni drugima.

Novac
Sada možete lakše rešiti troškove ili čak dugovanja iz prethodnog perioda. Novac koji očekujete dolazi, i možda će ga biti i više nego što mislite….

Zdravlje
Nešto više pažnje biste trebali da obratite na imunitet. Iako vam se čini da je sve u redu, ipak ste u ovoj nedelji skloni prehladama.

 

 

prva.rs

Stranice: 1 2 3 4