DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 11. februar: Bik meša posao i ljubav, Lavu potrebna promena, Vodoliju čeka velika sreća…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 11. februar: Bik meša posao i ljubav, Lavu potrebna promena, Vodoliju čeka velika sreća…

10. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Ako vaš partner i vi želite da ostvarite određene rezultate ili poboljšate odnose u vezi, moraćete da radite kao tim. Razgovarajte više, dogovarajte se oko toga šta je čije zaduženje. Ovo što je najvažnije je da imate razumevanja prema mađusobnim razlikama u karakteru, željama i ciljavima. Tako ćete izaći kao pobednici.

VODOLIJA

Danas vam zvezde donose sjajnu mogućnost da zaista prevazićete razlike koje vaš partner i vi imate i da produbite i poboljšate vaš međusobni odnos. Slagaćete se zaista sjajno. Radujte se i slavite sve ono što vas drži zajedno, sve lepe momente i emocije i kao i ljubav koji umate. Najbolje je da odete negde na kolače ili na neki drugi način proslavite svoju ljubav. Oboje zaslužujete to.

RIBE

Danas ćete morati da priznate vašem partneru neku istinu koju krijete već duže vreme. Zvezde vam savetuju da napokon prestanete da igrate igre i budete otvoreni. Šta god da je u pitanju, vaš partner će vam oprostiti i više ceniti istinu nego laž i skrivanje. Uostalom, šta god treba da sazna, neka to bude od vas a ne od nekog drugog.

Stranice: 1 2 3