HORSOKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Bik pun para, Devicu čeka platonska ljubav, Lav prati svoje snove, Blizanci će se jako obradovati…

HORSOKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Bik pun para, Devicu čeka platonska ljubav, Lav prati svoje snove, Blizanci će se jako obradovati…

15. veljače 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu uneti dašak svežine kroz odlazak na neko zanimljivo mesto. Oni koji su još sami trebali bi češće izlaziti van iz kuće. Biće im bolje među ljudima.

 

KARIJERA: Niste sigurni u svoje ideale. Zato tražite nove uzore. Neki će jednostavno početi oponašati osobe iz njihove profesije koje im se sviđaju. I to je neki put, ali trebate doći do sebe i svojih specifičnosti. Pozabavite se svojim ciljevima.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Punite baterije relaksacijom.

 

 

JARAC

LJUBAV: Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču s tim da će im odnos s voljenom osobom pomalo škripeti. Samci će ostati kod kuće.

 

KARIJERA: Na poslu će se sve više osećati prava radna atmosfera. Vi ćete verovatno uveseljavati druge kad naiđu teže minute. Neko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete podsticati i sebe i kolege.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Manjak energije nadomestite dobrim planom.

 

 

VODOLIJA

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu dane će najradije provoditi sa njom. Oni u parovima prolaziće prolazno turbulentno razdoblje gde će trebati pokazati dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, dobro je.

 

KARIJERA: Kako sedmica bude odmicala, primetićete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi raditi sa više zadovoljstva. Vaše ideje bit će dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

 

 

RIBE

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvek ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se rastužiti i dalje je tu. Zato se kontrolišete i verujte u lepše sutra. Ono je pred vratima.

 

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomišete sa svojim snagama.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

 

 

Izvor: Ehoroskop

Stranice: 1 2 3