VELIKI VIKEND HOROSKOP: Jedan znak čeka RAZOČARENJE, a jedan će konačno upoznati LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

VELIKI VIKEND HOROSKOP: Jedan znak čeka RAZOČARENJE, a jedan će konačno upoznati LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

15. veljače 2019. 0 By Admin 1

Da li ste spremni za još jedan uzbudljivi vikend? Proverite šta vam zvezde savetuju!

 

OVAN

Tokom vikenda, savetujemo vam da dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i uslove koji vam stoje na raspolaganju. U ljubavnom dijalogu, mudro prepustite svom partneru određenu dominaciju ili utisak da vodi “glavnu rec”. Izbegavajte igru nadmudrivanja i nove emotivne zamke. Lagani stil zavođenja ili suptilno ponašanje, donosi bolji efekat u “ljubavnom osvajanju”. Upotrebite svoje skrivene adute.

 

 

BIK 

Iza vas je teška nedelja na poslu, ali imajte u vidu da dugoročniji uspeh podrazumeva pravilnu procenu vrednosti i poštovanje zajedničkih odluka. U ljubavnom životu, suviše insistirate na ubedljivim dokazima i često tražite strogo ili razumno objašnjenje za nečije ponašanje. Partner neće pokazati dovoljno sluha za sve vaše ideje ili zahteve. Pažljivije analizirajte uzročno-posledične veze, koje ostvaljaju određeni “trag” na vaš ljubavni odnos i ponašanje.

 

 

BLIZANCI

Kada se nalazite u problematičnoj situaciji prepustite drugima da pokreću glavnu inicijativu. Ukoliko osećate emotivnu nesigurnost, dovoljno je da privučete pažnju voljene osobe na način koji odgovara zajedničkom ukusu i afinitetima. Svako ima svoju “slabu tačku”, razmislite na koji način treba da animirate svog partnera. Nema razloga da se unapred predajete ili da odustajete od svojih ljubavnih namera.

 

 

RAK

Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da vas kompromituju. Stvari koje po vama izgledaju interesantno ili dopadljivo, ne odgovaraju afinitetima koje ima voljena osoba. Potrebno je da se usaglasite oko zajednickih tema i da bolje uskladite svoja raznovrsna interesovanja…

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3