DNEVNI HOROSKOP za 12. april: Device zaobilaze pravila, zaljubljeni Lav u obacima, Škorpija ima novog udvarača..

DNEVNI HOROSKOP za 12. april: Device zaobilaze pravila, zaljubljeni Lav u obacima, Škorpija ima novog udvarača..

11. travnja 2019. 0 By Admin 1

Ovan

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće niske strasti ili želju za takmičenjem. Dobro razmislite o mogućim posledicama koje proizilaze nakon poslovnog rivalstva.

 

LJUBAV
Bez obzira na svu tajanstvenost u ponašanju pred voljenom osobom, ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje. Potiskujete svoje nezadovoljstvo, ali moraćete jednom da izrazite ono što osećate.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

Bik

POSAO
U vama se pokrenuo optimistički duh, tako da na različita pitanja koja postavljaju vaši saradnici odgovarate saumouvereno ili u duhovitom stilu.

 

LJUBAV
Priuštite sebi neku romantičnu ili uzbudljivu zabavu u društvu bliske osobe. Partner očekuje više emotivne pažnje i topline sa vaše strane.

 

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

 

Blizanci

POSAO
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati poznatu priču i davati neproverena obećanja. Važno je da redovno proveravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju.

 

LJUBAV
Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja koja postoje u ljubavnom životu. Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa jednom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

 

Rak

POSAO
Nalazite se u novoj dilemi. Nije vam jasno da li se neko poigrava vašim poverenjem ili je po sredi zajednički nesporazum u poslovnom dogovoru. Ipak, saradnici neće dozvoliti da trpite nepravdu i da vas neko potiskuje.

 

LJUBAV
Situacije koje po vašem mišljenju izgledaju interesantno, voljena osoba više posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate različite kriterijume pri selekciji planova.

 

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3