DNEVNI HOROSKOP za 12. april: Device zaobilaze pravila, zaljubljeni Lav u obacima, Škorpija ima novog udvarača..

DNEVNI HOROSKOP za 12. april: Device zaobilaze pravila, zaljubljeni Lav u obacima, Škorpija ima novog udvarača..

11. travnja 2019. 0 By Admin 1

Lav

POSAO
U susretu sa saradnicima dešava se da imate različite primedbe na nečije ponašanje i teže vam je udovoljiti nego obično. Bez obzira na nečije obećanje, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu.

 

LJUBAV
Ljubavna tema ima pozitivan uticaj na vaše raspoloženje. Neko svojim manirima ume da vas podigne u oblake ili da ispuni vaša očekivanja.

 

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Devica

POSAO
Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovne interese, morate pribegavati nekom malom lukavstvu ili zaobilaznim pravilima.

 

LJUBAV
Primećujete kako sve više počinje da vam smeta iznenadna euforija u partnerovom ponašanju. Imate osećaj nostalgije ili lične nesigurnosti koji vas prati.

 

ZDRAVLJE
Boravite što više na svežem vazduhu.

 

 

Vaga

POSAO
Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i sa različitim zahtevima. Očekuju vas neki negativni komentari. U raspravi oko poslovnih prioriteta nema razloga za novi okršaj.

 

LJUBAV
Različiti nesporazumi koji vas povremeno prate u dijalogu sa voljenom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Bolje uskladite razlike koje imate.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

Škorpija

POSAO
Stalo vam je da ostavite pozitivan utisak na okolinu i zbog toga preuveličavate svoje zahteve. Bez obzira na izvesno iscenirano ponašanje, dobijate poslovnu podršku.

 

LJUBAV
Na sreću, neko u vama podstiče dobro raspoloženje i potrebu za emotivnim zbližavanjem. Prihvatite dešavanja koja vas inspirišu na izražavanje emocija.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3