DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. april: Vodolija u tajnoj romansi, Škorpiji stiže poruka od bivšeg, Ovan mora biti oprezan…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. april: Vodolija u tajnoj romansi, Škorpiji stiže poruka od bivšeg, Ovan mora biti oprezan…

18. travnja 2019. 0 By Admin 1

DEVICA

Neko želi da vam da na znanje da možete da raučunate na nju ali ako se radi o Jarcu i verovatno ste nepoverljivi. Dobijate vesti o osobi sa kojom ste nekada bili zajedno u vezi. Dobro se slažete sa Jarcem.

 

 

VAGA

Želite da se vidite sa jednim Lavom ili Bikom koji su više puta davali na znanje da im se dopadate. Trebalo bi da budete iskreniji prema nekom ko vas izuzetno privlači. Moguće da nije vaše struke nego se bavi nekom sasvim drugačijom profesijom.

 

 

ŠKORPIJA

Pokušavate da na fini način date na znanje nekom koga dobro poznajete da bi trebalo da vam pruži još jednu šansu. Kada je u pitanju nastavak veze. Možete imati susret sa jednom Vagom, Škorpjom ili Rakom.

 

 

STRELAC

Pokušavate da ubedite osobu koja vam je draga da treba da vam pruži šansu u vezi sa pomirenjem. Ukoliko ste slobodni, verovatno vam se dopada energična osoba sa kojom ne možete tako lako da spostavite dobru komunikaciju.

 

 

JARAC

Želite da se sretnete sa Devicom ili Bikom koji vam se nekada dopadao. Ali niste u stanju da prelomite nešto i da budete direktniji, da date na znanje da vam je i dalje veoma stalo da se viđate. Ako se radi o praktičnoj osobi koja lako rešava probleme, moguće da ćete se lepo slagati.

 

 

VODOLIJA

Želite da date na znanje jednoj Vagi ili nekom Raku da mogu da računaju na vas ali ste pomalo pasivni u načinu na koji pokazujete svoju privrženost. Dobijate vesti od osobe koja vas odavano intrigira. Moguća romansa sa Vagom.

 

 

RIBE

Potrebno je da unesete malo više radosti u vaš odnos sa jednim Rakom ili Škorpijom jer je to ono što vam je potrebno. Ne tražite partnerki samo propuste. Nemojte se previše opterećivati nečim što na vas trenutno nema velikog uticaja niti vam je do te mere bitno kako vam se to čini.

 

https://www.conopljanews.net

Stranice: 1 2