Veliki mesečni horoskop za MAJ 2019. godine- OVAN, BIK I BLIZANCI

Veliki mesečni horoskop za MAJ 2019. godine- OVAN, BIK I BLIZANCI

23. travnja 2019. 0 By Admin 1

BIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Merkur na samom početku maja pravi sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Imaćete dobre ideje kako da od jednog započetog posla izvučete maksimum, što bi uvećalo zaradu. Izbegavajte sklapanje poslova sa inostranim partnerima i odlaske na poslovna putovanja. Čak i ako putujete za prvomajske praznike radi kraćeg odmora, putovanje vam nije povoljno postavljeno. Budite pažljivi sa novcem i investicijama 5. maja kada Mars bude pravio opoziciju sa Jupiterom. Bićete pritisnuti zaostalim dugovanjima koja ćete trebati hitno da namirite kako ne biste snosili posledice i ušli u gubitak.

 

Kako nećete biti u prilici da rešite sve što je neophodno, bićete primorani da potražite kompromisno rešenje, što će opet dovesti do nekih blokada, a moguće i do raskida jednog važnog ugovora. Merkur će 6. maja ući u vaš znak i počećete da efikasnije razmišljate, posebno u pogledu rukovanja novcem. Uspećete da se bolje organizujete oko nabavke neophodnih sredstava. Uspeh vas očekuje kroz oblasti trgovine, posebno robom iz uvoza i imaćete priliku za poslovno putovanje.

 

NOVA ŠANSA

Venera, vaš vladar, će 15. maja ući u vaš znak što će poboljšati vašu efikasnost na svim poljima, a posebno na poslovnom polju gde ćete biti spremniji nego inače da se suočavate sa velikim izazovima. Postići ćete napredak u velikim i dugoročnim projektima. Više napora i vremena ćete trebati da uložite u poslovne pregovore oko novih projekata. Nailazićete na teške sagovornike koji neće hteti da prihvate vaše predloge i uslove. Merkur će ući u znak Blizanaca 21. maja i doneće vam bolji uvid u to šta vam je najvažnije da radite kako biste poboljšali vašu zaradu. Najviše uspeha ćete imati u oblastima informacija. Postići ćete i bolju koordinaciju sa saradnicima, kao i više uspeha u timskom radu.

Nezaposleni Bikovi će imati povoljne prilike da se zaposle u privatnom sektoru, u knjigovodstvu, administraciji, oblastima finansija, kao i u svemu gde je potreban intelektualni rad.

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura sa Marsom, vladarem vašeg polja ljubavi i braka, donosi vam na samom početku maja nove podsticaje i više zajedničkih aktivnosti sa partnerom. Oko svega ćete moći da se dogovorite i provešćete par dana u prijatnoj atmosferi na zajedničkom putovanju ili izletu u prirodu. Pripazite na troškove putovanja kako se ne biste našli u minusu na računu.

Druga polovina maja započeće ulaskom Venere u vaš znak. Imaćete nove ideje kako da vašu vezu poboljšate i kako da vaš partner bude zadovoljniji. Ispunićete voljenoj osobi jednu želju. U trećoj dekadi meseca ćete više izlaziti zajedno, družićete se sa zajedničkim prijateljima i posećivaćete razne društvene manifestacije. To će vas oboje činiti srećnim.

 

STARA I NOVA LJUBAV

 

Ako ste slobodni:

Veza koju ste prekinuli nedavno još uvek nije u vama završena jer osećate da je nešto ostalo nedorečeno između vas i bivšeg partnera. Osećaćete se tužno jer nećete moći da uspostavite kontakt. Sredinom maja upoznaćete nekog novog ko će vam pokazati svoju bolju stranu i doneti vam nova i lepa iskustva u ljubavi. Ući ćete u vezu spontano, već nedelju dana nakon poznanstva. Vaš odnos sa novim partnerom će početi sa vašim oduševljenjem i nastaviće se u tom pravcu.

Stariji Bikovi će nakon dužeg premišljanja odlučiti da uđu u novu vezu sa osobom koja im je duže vreme naklonjena. U početku ćete biti suzdržani ali kada shvatite da je vaša lepša polovina ipak ono što vam treba, bićete joj zahvalni.

 

Zdravlje:

Potrudite se da budete više u pokretu i da se ne ulenjite. Vaše zdravlje će biti uglavnom stabilno, osim što su moguće manje i prolazne disajne tegobe. Izbegavajte gradski smog i provodite više vremena u prirodi na čistom vazduhu kad god ste u mogućnosti. U drugoj polovini maja bićete podložni prehladi grla, koje vam je uvek slaba tačka.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više vitamina i tečnosti. Mleko uzimajte umereno, a možete pojačati voćne sokove ali je važno da ih sami pravite u sokovniku od svežeg voća. Sokove sa konzervansom izbegavajte. Voće vam je najvažnija namirnica ovog meseca u ishrani. Pomorandžu, jagodu, trešnju i ananas možete svakodnevno da jedete.

 

Srećni brojevi:

7, 13, 18, 22, 25

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3