Veliki mesečni horoskop za MAJ 2019. godine- OVAN, BIK I BLIZANCI

Veliki mesečni horoskop za MAJ 2019. godine- OVAN, BIK I BLIZANCI

23. travnja 2019. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Merkur na početku maja pravi sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kako su prva dva dana u maju neradni dani, to će vam doneti priliku za vise druženja i zabave ali će ujedno nepovoljno uticati na vaše finansije. Bićete skloni da potrošite više nego što ste planirali. Izbegavajte da se zadužujete. Početak maja vam nije povoljan za podizanje kredita. Prvi radni dan ovog meseca vam donosi uspeh u saradnji i timskom radu. Narednih dana biće neophodno da pripazite na odnose sa poslovnim partnerima.

 

Moguće je da dođe do sukoba interesa između vas i jednog poslovnog partnera što bi dovelo do prekida zajedničkog posla, a to može da dovede do novčanog gubitka. Nailazićete na teškoće i u javnim nastupima. Merkur će ući u znak Bika 6. maja i doneće vam uspeh u razradi tajnih planova. Uspeh vas očekuje i ako radite u oblastima zdravstva ili administracije. Pružiće vam se povoljna šansa da sklopite nov poslovni ugovor koji će vam doneti bolju zaradu od očekivane, kao i nove saradnike koji će se pokazati korisnim i od poverenja. Uvećaćete zaradu.

 

DODATNA ZARADA

Mars će 16. maja ući u znak Raka i vaše polje novca. Kako je Mars u Raku pritisnut raznim ometanjima, to vas upozorava da više pažnje obratite rukovanju finansijskim transakcijama. Izbegavajte rizične investicije i ishitrene poteze kada se radi o finansijama. Sunce i Merkur će 21. maja ući u vaš znak. Vaše organizacione sposobnosti će doći do pojačanog izražaja, naročito u svim poslovima koji zahtevaju intelektualne veštine, sposobnost komunikacije i pregovaranja, smisao za trgovinu i rukovođenje.

Krajem meseca obratite više pažnje na saradničke odnose jer ćete se na tom polju suočavati sa nejasnoćama i pokušajima manipulacije. Imaćete plodne ideje kako da prevaziđete teškoće na polju novca.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima zdravstva i u socijalnim službama. Pružiće vam se mogućnost honorarnog posla u oblastima trgovine.

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva dekada maja vam donosi nesuglasice sa voljenom osobom zbog opozicije Marsa sa Jupiterom. Vi ćete biti napeti zbog obaveza, a vaš partner će biti previše zahtevan i okrenut sebi. Imaćete osećaj da vas zanemaruje i iskorištava. To može dovesti do ozbiljnog zahlađenja. Biće vam neophodan iskren razgovor i kompromis da biste rešili probleme.

Druga polovina maja doprineće poboljšanju vaših odnosa sa voljenom osobom. Potrudićete se da nađete više vremena za intimne zajedničke trenutke kada ćete moći da se posvetite jedno drugom uz svu pažnju i nežnost. Imaćete bolji osećaj za potrebe vašeg partnera i pokazivaćete više inicijative. Vašem partneru će vaši predlozi odgovarati i to će vas zbližiti.

 

ZANIMLJIVA AVANTURA

 

Ako ste slobodni:

Privući će vas neko ko će vam na prvi pogled delovati ali kada se bolje upoznate shvatićete da ste različiti i da vaša simpatija poseduje osobine koje vama nikako ne prijaju. Prekinućete taj odnos i jedno vreme ćete se osećati razočarano ali će to kratko trajati. Venera će 14. maja praviti sekstil sa Marsom i doneće vam novo poznanstvo sa osobom koja će biti puna vedrine i pozitivne energije. Sa tom osobom možete imati uzbudljivu avanturu ali će vam to biti prijatno iskustvo.

Stariji Blizanci će imati više prilika da uđu u novu emotivnu vezu. Jednu na posletku meseca, a drugu na sredini. Oba pokušaja će se završiti neuspehom. Prva osoba biće nestabilnih emocija, a druga će u svemu videti samo ličnu korist.

 

Zdravlje:

Potrebno je da se više krećete. Zdravlje će vam biti osetljivo i promenljivo tokom maja. Najviše će vam biti osetljiv disajni sistem, a bićete i osetljiviji na stresne okolnosti, što će dovoditi do psihosomatskih smetnji. Fizičke aktivnosti će vam pomoći da se izborite sa pojačanim stresom. Izbegavajte da se iscrpljujete i nađite više vremena za odmor i relaksaciju.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od svežeg voća i povrća. Posebno će vam prijati zelena salata, masline, rotkvice, šargarepa, spanać i blitva, grašak i brokoli. Od voća jedite što više trešanja i jagoda, kao i raznih voćnih salata ili voćnih sokova iz sokovnika. Od mesa će vam prijati piletina u umerenim količinama. Pojačajte unos ribe, jaja i sira.

 

Srećni brojevi:

2, 8, 11, 19, 26

 

astrologija.de

 

Stranice: 1 2 3