Veliki mesečni horoskop za MAJ 2019. godine- RAK, LAV I DEVICA

Veliki mesečni horoskop za MAJ 2019. godine- RAK, LAV I DEVICA

24. travnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Merkur na početku maja pravi sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kako su prva dva dana u maju neradni dani, imaćete povoljne mogućnosti za putovanje i dobar provod sa prijateljima. Dok vam bilo kakvi poslovi neće ići od ruke. Prvi radni dan u maju doneće vam uspeh u svemu što je povezano sa kreativnim oblastima. Budite pažljivi 5. maja kada Mars bude pravio opoziciju sa Jupiterom. To će vam doneti razilazak sa jednim saradnikom, a moglo bi da dođe i do finansijskih teškoća i blokada računa.

 

Izbegavajte ulazak u rizične poslove i posebno izbegavajte svaki vid finansijskih mahinacija. Merkur će 6. maja ući u znak Bika i vaše polje posla i karijere. Ostvarićete uspeh u trgovini prehrambenim proizvodima i mešovitom robom. Vaše organizacione sposobnosti će biti pojačane i uspećete da ostvarite napredak u dugoročnim poslovima. Na prolazne teškoće ćete nalaziti jedino na polju usluga. Ali ćete to uspeti da prevaziđete kroz preuzimanje odgovornih zadataka i uspostavljanje novih saradničkih odnosa. Uspešno ćete realizovati jednu ideju.

 

TAJNI POSLOVI

Venera će 15. maja ući u znak Bika i vaše polje posla. Kako je Venera u Biku snažna i stabilna, omogućiće vam da učvrstite sadašnje pozicije. Bićete i u mogućnosti da ostvarite napredak i dobijete unapređenje. Mars će ući u znak Raka i vaše polje tajni 16. maja, što vas upozorava na moguće spletke i tajne radnje od strane konkurencije koje bi mogle da vam nanesu gubitke. Trpećete i razne pritiske na poslu jer će doći do otežanog odvijanja planiranih ciljeva. Sunce i Merkur će 21. maja ući u znak Blizanaca. Bićete vrlo vešti u timskom radu i mogli biste dobiti posao koordinatora jednog većeg sektora u firmi gde radite. Koji obuhvata veću grupu ljudi i saradnju sa drugim delovima procesa proizvodnje.

Nezaposleni Lavovi će se potruditi da svoje veštine i radno iskustvo predstave potencijalnim poslodavcima i najboljem svetlu. To će im doneti posao u struci na stalno.

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva dekada maja donosi vam nestabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Bićete previše zauzeti svojim obavezama i zbog toga će vam ostati malo vremena za zajedničke trenutke. I za obećanja koja ste ranije dali svom partneru. To će dovesti do zahlađenja u vezi. Do sredine maja ćete uspeti da se bolje organizujete i nađete više vremena za partnera.

Druga polovina maja biće opuštenija. Bićete raspoloženi da izlazite sa voljenom osobom na kulturne i društvene manifestacije, kao i na mesta za zabavu. Provodićete zajedničko vreme u razgovorima o zajedničkim temama i bićete više u pokretu, što će vam prijati. Bićete složni i dobro ćete se razumeti. Prijaće vam druženje sa zajedničkim prijateljima.

 

AVANTURA I PROVOD

 

Ako ste slobodni:

Više će vam odgovarati da izlazite i da se zabavljate, da provodite vreme sa prijateljima. Nego što ćete biti zainteresovani za ulazak u novu vezu. Odgovaraće vam uglavnom površne i neobavezne veze i avanture. Druga polovina maja doneće vam susret sa osobom sa kojom ćete moći da se provodite onako kako vama odgovara. Sa kojom ćete imati skladne intimne odnose. To će vam biti dovoljno u početku. Kasnije će ostati otvorena mogućnost da bude i nešto više od avanture.

Nešto stariji Lavovi će imati visoke kriterijume pri izboru potencijalnog partnera za emotivnu vezu. Jedno poznanstvo će krenuti u pravcu nečeg bližeg ali ćete ostati suzdržani. Do kraja meseca nećete doneti konačnu odluku o ulasku u vezu.

 

 

Zdravlje:

Prva i druga dekada maja donose vam osetljivo zdravlje. Bićete podložni pojačanom umoru, pa vam se savetuje da izbegavate da se iscrpljujete preteranim obavezama. Kolena i leđa će vam biti osetljivi, posebno ako već imate reumatske smetnje. Bićete osetljivi i na promene vremena koje mogu izazivati glavobolju. Više se krećite na čistom vazduhu.

Potrebno vam je da uzimate laku hranu u kombinaciji sa kaloričnom. U svakodnevnu ishranu uvrstite i materije koje čiste štetne materije iz organizma. Izbegavajte roštilj, suhomesnate proizvode, brzu hranu, kao i slatkiše. Od slatkiša možete eventualno ostati na sladoledu. Pojačajte unos ceđenih voćnih sokova i vitamina E i D. Sveže povrće jedite svakog dana.

 

Srećni brojevi:

5, 8, 13, 17, 23

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3