Veliki mesečni horoskop za MAJ 2019. godine- RAK, LAV I DEVICA

Veliki mesečni horoskop za MAJ 2019. godine- RAK, LAV I DEVICA

24. travnja 2019. 0 By Admin 1

DEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur na početku maja pravi sekstil sa Marsom i kvadrat sa Saturnom. Kako su prva dva dana u maju neradni dani, moćete da obavite nešto važno na privatnom polju što će vam doneti višestruku korist. Na poslu su moguće teškoće u vezi velikih i dugoročnih projekata. U vezi toga izbegavajte rizične poteze i nove investicije. Mars će praviti opoziciju sa Jupiterom 5. maja i doneće vam niz smetnji koje će vas primorati da odložite rok za završetak jednog projekta. Od strane nadređenih ćete imati velike pritiske i probleme zbog toga, a mogući su i finansijski gubici. Merkur će 6. maja ući u znak Bika.

 

Otvoriće vam se mogućnosti da se povežete sa inostranom firmom. Da odete na poslovno putovanje koje bi moglo da vam donese nove poslove i korisnu saradnju. Ako planirate da pokušate da nađete posao u inostranstvu i za to imate sve neophodne uslove. Period do 21. maja vam je za to posebno pogodan jer će Merkur do tada ta prolazi kroz vaše polje inostranstva. Ovaj period vam je pogodan i za stručnu specijalizaciju. Imaćete podršku za sve.

 

VELIKA ODGOVORNOST

Venera će 15. maja ući u znak Bika, što će vam doneti više mogućnosti za napredak. Ako se bavite oblastima turizma, obrazovanja, trgovinom kozmetičkom robom i modnom konfekcijom iz uvoza. Narednog dana će Mars ući u znak Raka gde je u padu i slab. Možete očekivati teškoće i zastoje na polju poslovne saradnje. To će vas navesti da više vremena i napora usmerite u rešavanje problema sa saradnicima, a to će vas usporiti u ostvarivanju drugih planiranih ciljeva. Sunce i Merkur će 21. maja ući u znak Blizanaca i vape polje posla i karijere što će doprineti poboljšanju vaše radne efikasnosti. Preuzećete više odgovornosti i bićete vrlo vešti u planiranju i organizaciji. Uspeh ostvarujete u trgovini i komunikacijama.

Nezaposlene Device će imati najviše uspeha kao freelanceri. Preko poslova na internetu bićete u mogućnosti da ostvarite značajnu zaradu. To važi i za Device koje će prvi put obavljati ovu vrstu posla.

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi maja dovešće do zahlađenja i napetosti u odnosima sa voljenom osobom. Zbog vašeg poslovnog angažovanja i nedostatka vremena za dom i porodicu. Biće potrebno da se potrudite da poštujete dogovore sa partnerom i ukućanima. Ako pokažete više interesovanja i osećaja za njihove potrebe, izbeći ćete teškoće.

Sredinom maja Merkur u sekstilu sa Neptunom doneće vam intuitivno razumevanje sa voljenom osobom. Bićete spremni da u vašu vezu unesete više zabave, kreativnosti, zajedničkih aktivnosti. Uživaćete u posetama galerijama, gledanju filmova, proučavanju zajedničkih tema, što će vas zbližiti. Prolazne napetosti i nesuglasice imaćete na kraju maja.

 

BUDITE OTVORENI ZA LJUBAV

 

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled. Lako ćete uspostaviti komunikaciju i saznati kako vas slične stvari zanimaju. Oboje volite da razgovarate o temama zdravlja, zdrave ishrane. Svemu što je praktično i prija vam kada sa nekim možete da preterate takve teme do najsitnijih detalja. Osim dobrog sagovornika u drugoj osobi ćete naći i nekog ko ume da oseti vaše potrebe i raspoloženja. Da na adekvatan način reaguje. Do kraja maja ćete započeti skladnu vezu.

Nešto starije Device će započeti intenzivno da se viđaju sa osobom koju duže vreme poznaju. Od nje dobijaju signale da je otvorena za nešto više od poznanstva. Do kraja meseca bićete suzdržani i nesigurni jer će vaša osećanja biti promenljiva.

 

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti najvećim delom stabilno tokom maja. Bez obzira na to, potrebno je da praktikujete fizičke vežbe ili rekreaciju kako se be biste previše opustili. Prolazne smetnje su moguće u vezi alergijskih reakcija u vidu osipa na koži ili sa osetljivom i suvom kožom. Koristite kreme za hidrataciju kože kao i kreme koje štite od sunčevog zračenja.

Potrebno vam je više voća i povrća u ishrani. Na prvom mestu će vam prijati jagode i trešnje, a zatim i voće bogato vitaminima kao što su citrusi. Od povrća uzimajte što više svežeg kao što je spanać, blitva, celer. Mesu i ribu možete češće da imate na jelovniku, a mleko i mlečne proizvode umereno. Potrebno vam je više tečnosti i vitamina B i E.

 

Srećni brojevi:

4, 11, 16, 20, 25

 

astrologija.de

Stranice: 1 2 3