CIGANSKE KARTE ZA MAJ: Vagu očekuje VELIKI dobitak, Škorpija u ZABRANJENOJ ljubavi, Devici stiže iznenadna PONUDA…

CIGANSKE KARTE ZA MAJ: Vagu očekuje VELIKI dobitak, Škorpija u ZABRANJENOJ ljubavi, Devici stiže iznenadna PONUDA…

26. travnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Gubitak – Pismo – Nada

LJUBAV

U ovom mesecu ćete imati potrebu da sa svojim partnerom razgovarate o budućnosti. Ali i o prošlosti i posledicama koje utiču na njihov sadašnji stav i ponašanje. Neki od vas će se dopisivati sa osobama iz inostranstva ili onima koji ne žive u mestu njihovog boravka. Vas u ovom mesecu čeka planiranje nekog susreta i sve akcije koje budu preduzimali nekako će biti vezane za planiranje budućnosti. Oni koji su slobodni neće imati hrabrosti ni volje da se upuste u nešto novo. Bez predhodnog upoznavanja jer su svesni da rizik do sada nije dao neke neke dobre rezultate. Oni koji su zauzeti treba da budu oprezni i da ne rade one stvari koje bi na bilo koji način mogle da ugroze njihovu vezu. Posebno pokušajte da sakrijete pisane sadržaje, jer postoji mogućnost da vaš partner nešto pogrešno protumači.

 

POSAO

Mnogi Lavovi će u ovom mesecu morati da potraže dodatni izvor prihoda pa će odlaziti na razgovore za posao. Neki će želeti da idu u inostranstvo pa će prikupljati dokumenta koja su im potrebna.. Ovo je i mesec čekanja rezultata pređašnjih akcija i završavanja započetih poslova.Materijalizacija će doći kasnije. Neki od vas će u ovom mesecu tražiti kredite koji će u sledećem mesecu biti realizovani. Odlučićete se na određene rizike a to može doneti odlične rezultate nročito ako sarađujete sa inostranstvom. Nemojte primati k srcu komentare ljudi koji vam ne mogu pomoći, jer ćete u ovom mesecu biti naročito osetjivi.. Možete uložiti novac u neki unosan posao, znate šta vam je cilj i idite ka njemu.

 

ZDRAVLJE

Čuvajte se slučajnih povreda.

 

NOVA LJUBAV

 

DEVICA

Tuga – Nešto novca – Iznenadana sreća

LJUBAV

Početak maja meseca će vam doneti potrebu da se malo odvojite od ostalih i da razmislite o svemu. Veza vam je postala nekako teška jer brinete kako da rešite svoje materijalne probleme.Brinete za budućnost i pravite planove, pa čak ponirete u detalje koji vas takođe opterećuju. Manje kritikujte partnera i sve će biti dobro. Muškarci će biti malo začuđeni zbog neke vrste udaljavanja osobe sa kojom su u vezi ali i to je kratkog daha.Kraj meseca će vam doneti mnogo uzbuđenja i pažnju kojoj se niste nadali. Nećete imati vremena toliko ni da razmišljate o partnerovim željama. Potrebna vam je pažnja, više nego inače. Radujte se kraju ovog meseca jer će neki od vas uću u novu vezu, a ostali će biti emotivno ispunjeni.

 

POSAO

Materijalna situacija vam donosi mnogo problema tokom ovog meseca, ali ne brinite uspećete da pokrijete svoje troškove. Spremni ste i na težak rad samo da nadoknadite propušteno vreme. Oni koji rade će se baviti detaljima i kritikovati svoju okolinu pa to može izazvati negodovanje i malo svađe sa kolegama ali i to će brzo proći. Za sve je krivo vaše loše raspoloženje a i ne podnosite one koji se izvlače, pa se nećete ustručavati da kažete šta mislite ma kako se druga strana ljutila. Kraj meseca donosi iznenadne dobitke a i neka vaša ideja može krajem meseca biti realizovana. Oni koji su bez posla, mogli bi ga sasvim slučajno naći ili iznenada dobiti neku ponudu od nekoga od koga to nisu očekivali.

 

ZDRAVLJE

Malo ćete biti depresivni i više se krećite jer možete imati poremećen rad creva.

 

NOVČANI DOBITAK

 

VAGA

Novac – Lopov – Smrt

LJUBAV

Vama bi se u ovom mesecu mogla vratiti neka osoba iz prošlosti i tražiti pomirenje. Neće moći da shvati da vi kad prebolite, povratka nema. Strah da vam se ne ponove neka iskustva će vas dodatno opteretiti, ali nećete želeti da to bilo ko vidi. Tako i treba jer neprijatelji uvek osete strah i osećaju se nadmoćnije. Neki pripadnici znaka će u ovom mesecu definitivno prekinuti vezu ili brak jer im je dosta laži i manipulacije. Ovo je mesec iskušenja dali da se vratite na staro ili prihvatite novo. Neko bi mogao ugroziti vašu vezu, otkriti neku tajnu koju čuvate, pa ćete razmišljati kako da rešite ovaj problem. Ne brinite mnogo jer vrlo brzo, stvari bi trebale da dođu na svoje mesto. Neki od vas će se plašiti braka ili nove veze poučeni nekim iskustvima iz prošlosti.

 

POSAO

Početak meseca bi mogao doneti neku veću sumu novca koja bi do kraja meseca mogla nestati. Sad dali ćete platiti ne izmirene obaveze, ili će biti ne predviđenih okolnosti neizvesno je. Neko bi vas mogao novac prevariti za novac ili pokušati da od vas izvuče neku korist. Jedna muška osoba koja je sklona manipulacijama bi vam mogla napraviti neke probleme, pa ne pozajmljujte jer vam neće biti vraćeno. Može se dogoditi da ste sakrili neku sumu za crne dane,pa ne možete to da pronađete. Proverite gde vam je nakit jer i to može da vam nestane. Ne bavite se nikakvim mutnim poslovima u ovom mesecu i ne potpisujte nikom ništa.

 

ZDRAVLJE

Mogli biste imati problema sa kičmom i pripazite malo na težinu jer je moguće da je to uzrok problema.

 

ZABRANJENA LJUBAV

 

ŠKORPIJA

Ljubomora – Postojanost – Veselje

LJUBAV

Škorpije će u maju više kontrolisati partnera jer će sumnjati da im se neko meša u vezu. Pokušavaćete da otkrijete zašto je partner od jednom ne zainteresovan za vas. On je samo umoran od posla i svakodnevnih problema a i postoji neka osoba koja mu govori da vi niste za njega iz njoj znanih razloga. To može biti neko od članova porodice ali i kolega. Saznaćete vi istinu u svakom slučaju, pa ne brinite, vaša je veza sasvim sigurna i stabilna. Ženski pripadnici braka će imati udvarača čak iako su u vezi a muški će pokušavati da se udvaraju osobi koja je zauzeta. Ne eksperimentišite jer možete biti otkriveni. Sredina i kraj meseca će vam biti izuzetno dobri, pa postoji mogučnost da neki od vas i stupe u brak. Krajem meseca dobar provod i lepo raspoloženje, koje ćete preneti i na svoje okruženje. Sve u svemu, bićete zadovoljni.

 

POSAO

Početak meseca će doneti brige i može se dogoditi da neko od vaših kolega nešto kaže i da se osetite povređenim. Međutim, vrlo brzo će ta ista osoba pokazati drugima svoju lošu stranu, pa će se videti kakav je ko, bez obzira dali vi nešto komentarisali ili ne. Moraćete ovog meseca više da učite, a mnogi od vas će posao koji su započeli morati da nauče da rade. Biće tu nekih novina koje vam neće biti naj jasnije ali vi ste prilagodljivi pa neće biti nekih većih problema. Sredina meseca će vam doneti i neki novac ali to može biti neka suma koju niste očekivali, pa ćete se radovati. Kraj meseca vam donosi neki udruženi rad, sa partnerom ili nekim drugim, pa uz zabavu posao će vam ići lako.

 

ZDRAVLJE

Možete imati problema sa hormonima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3