DNEVNI HOROSKOP za 6. maj: Vaga pleni pažnju, Biku stižu promene, a jedan znak bi se mogao zaljubiti…

DNEVNI HOROSKOP za 6. maj: Vaga pleni pažnju, Biku stižu promene, a jedan znak bi se mogao zaljubiti…

5. svibnja 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Presudnu ulogu u sklapanju prijateljstva ili ljubavne veze imat će intelektualno prožimanje i slični uzajamni interesi. Izvjesna je prolazno osjećajno odstojanje, ali bez veće štete po vaš odnos. Šarm i lakoća u ostvarivanju novih poznanstava osigurat će samcima nove ljubavne prigode. Dan je odličan za zabavu, izlaske i druženja.

 

 

ŠKORPIJA

Ako ste pozvani kod rodbine na ručak, dajte sve od sebe da protekne u skladnom ozračju. Imate li nerazjašnjene probleme s njima, bolje ih raspravite nekom drugom prilikom, samo ne danas. Izvjesna je veća potrošnja vezana uz članove obitelji ili stambene troškove. Nekome u obitelji spočitat ćete da je rastrošan.

 

 

STRELAC

Ne baš sjajni financijski izgledi postat će još gori ako vlastitom disciplinom ne spriječite trošenje. Mogli biste se naći u nevolji ako kažete ono što doista mislite. Ovo se osobito odnosi na Strijelce koji su u svađi s partnerom -druga će vas strana optužiti da ste tvrdoglavi. Bit ćete ljuti na osobu koja vam duguje novac.

 

 

JARAC

Otiđite negdje gdje možete udahnuti zrak punim plućima. Nastojte provesti dan što zdravije i kvalitetnije, uživajući u mirisima proljeća. Druženja, telefonski razgovori, putovanja i posjeti rodbine obilježit će ovaj vikend. Prijatelji iz inozemstva mogli bi vam najaviti posjet što će vas jako razveseliti, a i pozvat će vas da i vi njih posjetite.

 

 

VODOLIJA

Raspoloženje će vam se često mijenjati. Shvatit ćete da se neki odnosi mogu promijeniti nabolje, a uočavanje njihovih manjkavosti pomoći će vam pri tome. Što god radili, ne slušajte tuđe savjete jer će vas pokolebati. Pouzdajte se u intuiciju i slijedite svoje želje. Zaboravite na kućne obaveze, isključite mobitel i priuštite si odmor.

 

 

RIBE

Pred vama je ugodan dan za druženja i nova poznanstva. S okolinom ćete komunicirati bez teškoća, uz mnogo duha i humora, a nekog ćete se dojmiti. Mnogo ćete vremena provoditi potpuno opušteni, uz glazbu ili neku drugu razonodu. Planirate li večernji izlazak ili zabavu, upoznat ćete zanimljivu osobu.

Stranice: 1 2