DNEVNI HOROSKOP za 15. maj: Jarac prati svoje želje, Vagu očekuje lep dan, a jedan znak pravi pogrešan korak…

DNEVNI HOROSKOP za 15. maj: Jarac prati svoje želje, Vagu očekuje lep dan, a jedan znak pravi pogrešan korak…

14. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ovo bi mogao biti veoma produktivan dan za vas, ukoliko budete imali ispravan pristup. Osetićete sjajan nalet energije, koja vam može pomoći da se izborite sa svakim zadatakom koji sebi postavite. Moguće je da ćete se zbog toga osećati agresivnije nego obično, te bi trebalo to da iskoristite i postignete danas ono što želite.

 

 

DEVICA

Danas biste mogli osetiti blagu anskioznost i biće vam teško da se smirite. Verovatno razmišljate o hiljadu stvari koje potpaljuju vašu maštu. Nažalost, ljudi oko vas neće biti osetljivi na vaše potrebe, te se pripazite. Najbolje bi bilo da danas postavite neki nevidljivi zid oko sebe, kako biste se zaštitili od tuđeg neraspoloženja i negativne energije.

 

 

VAGA

Danas ćete se osećati poprilično nežno prema drugima. Uglavnom ćete osećati potrebu da pomognete svima. Raširite svoju pozitivnu nasmejanu energiju – to je poželjno danas. Nikad ne možete pogrešiti sa komplimentima i ohrabrenjem. Fokusirajte se na ono dobro u ljudima i uvidećete koliko to pomaže i vama.

 

 

ŠKORPIJA

Osetićete snažan poriv da od momenta kada ustanete iz kreveta krenete u akciju. Pratite taj svoj instinkt i bacite se na posao. Ključna stvar za vas danas je da završite sve što želite pre drugih. Ne dozvolite drugima da stoje na vašem putu napretka. Zgrabite uzde i samo napred!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3