DNEVNI HOROSKOP za 15. maj: Vagi neko radi iza leđa, Bik mora prihvatiti promene, Riba slepa od ljubavi…

DNEVNI HOROSKOP za 15. maj: Vagi neko radi iza leđa, Bik mora prihvatiti promene, Riba slepa od ljubavi…

14. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ljubav Postali ste arogantni i bahati, a da to niste ni primjetili. Ne biste trebali graditi odnose na nadmoći i dominaciji. Jedina prava moć je ljubav.

Posao Dobro vam ide, uspješni ste u poslu, nemate razloga za nezadovoljstvo. U poziciji ste u kojoj možete biti od velike pomoći drugima.

Zdravlje Probleme vam stvara vaša nezasitna volja za moć. Umjesto za druge, radite protiv drugih. Suočite se s naravi moći u sebi, za vaše dobro.

 

 

DEVICA

Ljubav Odugovlačite s odgovorima, jer niste sigurni da li vas on(a) voli. Možda se u međuvremenu upetljate u vezu s osobom koja je već zauzeta.

Posao Vaše poslovanje je stabilno i nemate posebnih razloga za žalbe i pritužbe. Probleme vam stvaraju neumjerene želje za luksuznim stvarima.

Zdravlje Zbunjeni ste i nesigurni. Ne znate što točno želite. Opterećuju vas određena zbivanja iz prošlosti koja uporno ne uspijevate zaboraviti.

 

 

VAGA

Ljubav Previše ste otvoreni i povjerljivi prema ljudima koje ne poznajete dovoljno dobro. Uznemiriti će vas novi (jako bezobrazan) trač o vama.

Posao U velikom ste financijskom minusu, i ne vidite izlaz iz situacije u kojoj se nalazite. Možda se odnekud pojavi vaš anđeo, sponzor spasitelj!

Zdravlje Moguća je hitna medicinska intervencija. Ako ste vi dobro i zdravo, možda se kod nekoga iz vaše obitelji aktualiziraju bolni problemi.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav Skloni ste izolaciji i usamljivanju. Izbjegavate kontakte s okolnim svijetom. Partner(ica) živi u uvjerenju da nešto skrivate od njega ili nje.

Posao Važno je da se potrudite ispraviti narušene poslovne odnose. Netko će danas odbiti suradnju s vama zbog toga što ste nepouzdani.

Zdravlje U potrazi ste za unutarnjiim mirom, a mir nije lako dostižna i ostvariva stvar. U želji da se smirite, pomoći će vam iskrena introspekcija.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3