ŠTA DONOSI JUN: Jarca će pratiti OGROMNA SREĆA, Ovan pred RASKIDOM, a Biku dolaze VATRENI dani koji nose VELIKU LJUBAV…

ŠTA DONOSI JUN: Jarca će pratiti OGROMNA SREĆA, Ovan pred RASKIDOM, a Biku dolaze VATRENI dani koji nose VELIKU LJUBAV…

14. svibnja 2019. Off By Admin 1

Lav: Lavovi bi ovog meseca juna morali da preuzmu inicijativu na poslovnom planu. Da grabe prilike koje se stvaraju ispred njih. Nemojte čekati drugu šansu, iskoristite prvu koja vam se ukaže i gurajte napred samopouzdano. Ljubavni aspekt je dobar, moguće su vatrene avanture pogotovo krajem meseca, tako da vas očekuje uzbudljiv period.

 

 

Devica: Za Device na poslovnom planu bez većih promena, neće biti nekih velikih iznenadjenja ni pozitivnih ni negativnih. Radite ono što volite u slobodno vreme i više se posvetite svom partneru. On je počeo da se oseća zapostavljeno kao i neki od članova porodice.

 

 

Vaga: Vage moraju mesec jun da iskoriste na najbolji mogući način i ugrabe i iskoriste bitnu poslovnu priliku. Ona će im se ponuditi tokom ovog perioda. Ljubav ćete malo zapostaviti. Ali već krajem meseca otvaraju vam se nove prilike za upoznavanje nove zanimljive osobe.

 

 

Škorpija: Škorpije će konačno uživati što se posla tiče jer vas očekuje jedan miran i lep poslovni period. Iako prihodi možda neće biti na vrhuncu, neće biti ni previše stresno. Moguće su lepe avanture i nova poznanstva sredinom ili krajem ovog meseca. Tako da budite u pripravnosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3