DNEVNI HOROSKOP za 16. maj: Bik saznaje istinu, Škorpiju muči ljubomora, Devica pred raskidom, Ovan šalje ljubavnu poruku…

DNEVNI HOROSKOP za 16. maj: Bik saznaje istinu, Škorpiju muči ljubomora, Devica pred raskidom, Ovan šalje ljubavnu poruku…

15. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Ljubav Otvoreni ste za preobražaj. Prihvaćate kritike na vlastiti račun. S vama se može mirno razgovarati. Partner(ica) je u velikom čudu i bunilu.

Posao Ako želite poboljšati vlastito poslovanje, morate se pokrenuti u određenom pravcu. Upravo će vam se danas jedna ideja iskristalizirati u glavi.

Zdravlje Nakon spoznaje da vas pasivnost uništava, ubrzati ćete ritam življenja. Možda iznova krenete upražnjavati društveno sportske aktivnosti.

 

 

JARAC

Ljubav Vaša ljubavna veza već je danima u blokadi. Ne želite popustiti niti oko najmanjeg detalja. Pomoći ćete sebi ako odustanete od tvrdoglavosti.

Posao Poslovno ste uspješni, ali zbog nekih drugih razloga niste sretni i zadovoljni. Vaš centralni problem je što želite imati puno previše novaca.

Zdravlje Vaši autoritativni stavovi ne prolaze uvijek i u svim prilikama, a vi se s tim ne mirite. I drugi ljudi imaju što za reći. Vježbajte demokraciju.

 

 

VODOLIJA

Ljubav Do izražaja dolaze vaše diplomatske sposobnosti. Lako rješavate nesporazume s partner(ic)om. Ljubav vam je prva po rasporedu važnosti.

Posao U dobrim ste odnosima s većinom suradnika, i na taj način štitite vlastiti položaj. Oni malobrojni koji vas ne vole, trenutno nisu poduzetni.

Zdravlje Sretni ste, jer vas ništa ne boli. Zaštićeni ste skladnim i blagotvornim planetarnim utjecajima. Najgore stvari, daleko su iza vas.

 

 

RIBE

Ljubav Stali ste na kočnicu, i više ne jurite bezglavo. Koncentrirani ste na one s kojima ste bliski. Dobro je da razmišljate o posljedicama vaših djela.

Posao Vaš financijski minus sve je izraženiji. Potrebna vam je reforma poslovanja, i jasna vizija budućeg razvoja. Ne žurite prebrzo u promjene.

Zdravlje Mogući su problemi s visokim tlakom, i to posebno kod vas koji imate kroničnih kardioloških problema. Strogo se držite propisane terapije.

 

net.hr

Stranice: 1 2 3