DNEVNI HOROSKOP za 17. maj: Blizance prati srećna zvezda, Bik na raskrsnici, Vodolija u novoj avanturi…

DNEVNI HOROSKOP za 17. maj: Blizance prati srećna zvezda, Bik na raskrsnici, Vodolija u novoj avanturi…

16. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Nemojte poricati i sputavati svoje emocije danas, jer vam mogu biti od velike pomoći. Akcenat je na njima i mogu vam pružiti neophodnu snagu u bilo kojoj situaciji. Razne prilike pružiće vam se u timskom radu. Podelite entuzijazam sa drugim i videćete kako će se posao brzo završiti. Proširite svoje vidike.

 

 

BIK

Danas će vas mučiti neodlučnost. Pripazite se da ne uradite nešto samo zato zato što ne znate kojim putem da krenete. Čuvajte se ishitrenih odluka. Kako biste izlečili svoju uznemirenost i neodlučnost idite na kratak put. Putovanje će vam svakako pomoći da se rešite briga u vezi jedne situacije. Odgovor će vam stići vrlo brzo.

 

 

BLIZANCI

Budite danas rezervisani i ne dozvolite da stvari odu predaleko. Tek tada ćete moći jasno sagledati budućnost. Ovo je jedan od onih dana kada ljudi mogu biti ekstremni, posebno emotivno. Imate puno pravo da postavite granice kako biste neometano videli dokle možete da idete u onome što vas interesuje. Nema potrebe da dalje odlažete. Zvezde će vam pomoći u tome.

 

 

 

RAK

Stanite sa razmatranjem nečega i bacite se na realizaciju. Ovo je dan kada treba da budete spontani i spremni na avanturu. Svakako da je to malo u suprotnosti sa vašom prirodom, ali zašto ne biste iskoristiti ono što vam zvezde nude i zabavili se. Nemojte se plašiti nepoznatog. Budućnost postoji samo zato što je nepoznata!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3