DNEVNI HOROSKOP za 17. maj: Rak skriva osećanja, Vodoliju čeka savršen dan, Bik upoznaje novu ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 17. maj: Rak skriva osećanja, Vodoliju čeka savršen dan, Bik upoznaje novu ljubav…

16. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Provesti ćete više sati u ugodnom društvu. Osoba koja ima smisla za humor, brzo će vas oduševiti. Dosta vam je crnih misli i tmurnih ljudi.

Posao Vaša poslovna situacija se stabilizira. Prošli ste kroz teško razdoblje, i vaši veliki strahovi ipak se nisu ostvarili. Ostajete tu gdje jeste.

Zdravlje Mogući su iznenadni problemi s bubrezima, i to posebno kod starije populacije vašeg astrološkog znaka. Izgledna je i hitna intervencija.

 

 

BIK

Ljubav Krenuli ste u potragu za vašom novom ljubavi. Intuicija vam govori da slijedite pravi trag. Netko će vam (vrlo) ubrzo postati sve na svijetu.

Posao Više se ne žalite na nikoga. Sami ste sebi krivi za sve, i toga ste svjesni. Imate velike ambicije. Potrebne su vam nove poslovne pobjede.

Zdravlje Zračite pozitivnom energijom. Uspjeli ste nadvladati sumnje i strahove, i sada možete u miru uživati u osjećaju generalnog rasterećenja.

 

 

BLIZANCI

Ljubav Suzdržavate se od verbalnih napada na partnera ili partnericu, i to je nagovještaj promjene vaše svijesti. Ne možete stalno forsirati iste teme.

Posao Niste u sjajnoj poslovnoj formi, ali situacija se polako mijenja na bolje. Uskoro ćete vidjeti poslovne prilike tamo gdje ih prije niste vidjeli.

Zdravlje Dobro bi vam došla pauza od svakovrsnog ekstremizma. Najveći i najgori unutarnji neprijatelj je bijes. Potrebno vam je (sve)opraštanje.

 

 

RAK

Ljubav Skrivate svoje osjećaje pred drugima. Pokušavate biti onakvi kakvi niste. Ako budete iskreni prema sebi, situacija u vama će se razjasniti.

Posao Prati vas poslovna sreća. Imate podršku od obitelji. Vaš kreativni rad omogućuje vam poslovni uzlet. Iskoristite prilike koje vam nadolaze.

Zdravlje Postali ste maksimalno ubrzani. Vaše želje se oplođuju i množe na čudesan način. Neka vrst samokontrole definitivno vam je potrebna.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3