Velike ŽIVOTNE PROMENE doneće PUN MESEC U ŠKORPIJI: Bik i Devica na prekretnici u LJUBAVI, Vodoliji se otvaraju VRATA USPEHA…

Jačinu ovog punog Mjeseca 18.5. će mnogi osjetiti već od 16.5., a utjecaj će trajati sve do 20.5. Mnoge osobe će u sebi osjetiti “vulkansku” energiju i značajne promjene će se događati za vrijeme ovog punog Cvjetnog Mjeseca. 17.5 će se također pokrenuti Uran i Venera iz Bika što će potaknuti duh slobode od svih ograničenja. Što mogu očekivati pojedinačni horoskopski znakovi?

Ovaj položaj Mjeseca daje energiju, magnetizam, strasti, posesivnost, ljubomoru, opsesivnu maštu, nemire, transformaciju, uništavanje ili samouništavanje.

 

Ovan

Vaš vladar Mars je ušao u Raka što je vaše prirodno četvrto polje i već su krenula neka događanja u vašem domu koja se odnose na sigurnost i podršku vaših najbližih. Pun Mjesec će vas tjerati da preispitate financijske odluke koje ste već u velikoj mjeri riješili.

Nije vrijeme da sada vladate, malo se povucite i poštujte svoje vrijednosti pa vam predstoji lijepo iznenađenje.

 

 

Bik

Vama se pun Mjesec događa u vašem polju partnera, kako emotivnih, tako i poslovnih. Mnogi Bikovi sada imaju značajne promjene u vezi ili braku. Bude se neke nove želje i emocije pa možete najviše sebe zavoljeti.

Mars će boraviti u vašem polju komunikacija pa obratite pažnju da ne budete agresivni i svađalački nastrojeni, jer vam je sada povoljan aspekt da privučete mnoge osobe preko komunikacije.

 

 

Blizanci

Upravo je Mars napustio vaš znak i tranzitira vašim drugim poljem financija sve do 1. srpnja/jula pa vas je napustila nervoza Marsa, ali je pokrenula energiju financija.

Pun Mjesec vam tranzitira kroz polje posla, svakodnevnice i zdravlja pa će se u toj sferi događati promjene koje vas dovode do vašeg cilja.

 

 

Rak

Vašim znakom tranzitira Mars koji vam daje energiju i snagu pa vas tjera da radite sada i odmah jer nemate strpljenja. Sve što se događalo ostaje iza vas, dok ovaj pun Mjesec kod vas pokreće nešto što je u vašem srcu pa vi možete imati neki novi početak.

Mnogi Rakovi sada mogu biti tužni, sretni i može im se ispuniti san koji su jedva dočekali. Što god da vam se dogodi, živite u sadašnjosti i vjerujte u ljepše sutra.

 

nastavak na sledecoj stranici…