DNEVNI HOROSKOP za 18. maj: Ovan planira budućnost, Bik ide na put, Blizance će neko prevariti…

DNEVNI HOROSKOP za 18. maj: Ovan planira budućnost, Bik ide na put, Blizance će neko prevariti…

17. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Vredan rad, entuzijazam i posvećenost danas će vam se isplatiti. Nove mogućnosti vam se otvaraju gde ćete moći iskoristiti svoju umetničku stranu. Loša strana svega toga je da ćete biti pomalo kao „isceđeni“ kada je kreativnost u pitanju, zbog napornog rada. Odvojite vreme da pregledate svoj raspored i usaglasite ga sa svojim slobodnim vremenom. Vrlo je važno da se dobro naspavate i odmorite i bićete spremni za nove akcije.

 

 

JARAC

Neko vama blizak brine zbog vas. Previše posla i izlazaka mogli bi da ostave tragove na vama. Moguće je da će doći do gubitka energije, glavobolje i grozničave želje da sve stignete da obavite. Ako je tako, onda je ovo dan kada treba da uzmete slobodno, ostanete kod kuće i odmorite se. Ne brinite, ne sabotirate svoj uspeh. On će se nastaviti. Napravite pauzu i vaše telo će vas nagraditi sjajnom koncentracijom.

 

 

VODOLIJA

Na profesionalnom planu sve ide dobro. Osećate se dosta snažno i puni energije. Međutim, mentalno ste malo pomereni i nisu vam jasne neke stvari. Vrlo lako vas dekoncentrišu i niste oštroumni kao inače. Ovo nije dobar dan da započinjete bilo kakav novi projekat. Pokušajte da se koncentrišete na one koje trenutno radite i dajte sve od sebe da iz pozavršavate. Za koji dan ponovo ćete biti onaj stari.

 

 

RIBE

Moguće je da zbog nedavnog uspeha danas poželite da kupite neke luksuzne stvari, koje vam realno apsolutno nisu potrebne (da ne govorimo da nisu praktične!). Sasvim je uredu ako samo želite, ali ako krenete u kupovinu budite oprezni. Ovo je dan kada možete preterati u svakom impulsivnom reagovanju. Takođe, pripazite na hranu i piće, bitan je balans. Pokušajte danas da uživate u uspehu dok niste izgubili zdrav razum.
horoskopius

Stranice: 1 2 3