DNEVNI HOROSKOP za 19. maj: Lav između stare i nove ljubavi, Blizancima stižu pare, Bik ima posetu iz prošlosti…

DNEVNI HOROSKOP za 19. maj: Lav između stare i nove ljubavi, Blizancima stižu pare, Bik ima posetu iz prošlosti…

18. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Svoje ste izgovorili, i za vas je sve što se dogodilo stvar prošlosti. On(a) ima različito mišljenje od vašeg, i situacija se još nije razbistrila.

Posao Na pamet vam padaju čudesne ideje o brzoj i lakoj zaradi. Opet ste gledali jako zanimljiv film, pa vam je inspiracija narasla do nebeskih visina.

Zdravlje Loše stojite s mentalnom higijenom. Ne želite odustati od  destruktivnih misli. Kako razmišljate, tako vam jest. Poboljšajte mišljenje o sebi.

 

 

BIK

Ljubav Iznova su oživjele vaše prijateljske veze. Osobe koje dugo niste vidjeli, vraćaju vam se natrag. Istovremeno, u život vam ulaze novi ljudi.

Posao Sve ono dobro što ste posijali u prošlosti, sada vam se obilno vraća natrag. Ako niste naučili primati, sada je idealno vrijeme za školovanje.

Zdravlje Privlači vas sve ono što vam hrani dušu. Nove filozofske spoznaje pomažu vam da transformirate vlastiti život na kreativan način.

 

STIŽE NOVAC

 

BLIZANCI

Ljubav Skladni planetarni utjecaji, daju vedar poticaj vašim emocijama. Zakotrljali ste loptu u društvenom smislu. Vaša popularnost stalno raste.

Posao Ne žalite vrijeme i trud kako biste udovoljili potrebi za materijalnim prosperitetom. Lagano se popravlja situacija na vašem tekućem računu.

Zdravlje Pretjerano ste skloni hedonizmu, a posebno onom hranidbenom. Neki među vama i s ispijanjem alkohola nemaju nikakvu mjeru i granicu.

 

 

RAK

Ljubav Niste zadovoljni s vašim usamljeničkim statusom, a ništa ne činite da biste nešto promijenili. Još se niste potpuno oporavili od prošle veze.

Posao Čekate novi posao koji bi vas financijski spasio. Dok čekate velike stvari, morate se zadovoljiti s onim malim. Još nije vrijeme za preokret.

Zdravlje Preplavila vas je malodušnost, i malo toga vas veseli. Ne vidite što imate, a mnogi nemaju. Nedostaje vam zdrav osjećaj samovrijednosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3