DNEVNI HOROSKOP za 19. maj: Lav između stare i nove ljubavi, Blizancima stižu pare, Bik ima posetu iz prošlosti…

DNEVNI HOROSKOP za 19. maj: Lav između stare i nove ljubavi, Blizancima stižu pare, Bik ima posetu iz prošlosti…

18. svibnja 2019. 0 By Admin 1

LAV

Ljubav U poziciji ste u kojoj možete birati između starog i novog. Staro je poznato i predvidljivo, a novo je velika nepoznanica. Pazite što radite.

Posao Dobili ste zanimljivu poslovnu ponudu, ali nitko vam ne garantira siguran dobitak. Niste skloni riziku, i vjerojatno ćete odustati od svega.

Zdravlje Problemi s viškom kilograma sve više vas frustriraju, a to postaje očigledno i svima oko vas. Učinite nešto. Konstruktivno se pokrenite.

Snovi i vizije Služenje bližnjem rastače egoizam i samoljublje, odnosno ovisnost o egu. Zbog toga vaša ljubav i sreća postaju sve većima što više dajete.

 

 

DEVICA

Ljubav Situacija nije pod vašom kontrolom, a i on ili ona djeluje bespomoćno. U sve se umiješala karma. Karakterom stvarate sudbinu.

Posao Vaš šef ili poslodavac promatra vas kroz povećalo. Svaki vaš korak se snima. Steže se obruč oko glavnog pobunjenika u firmi, a to ste vi!

Zdravlje Hiroviti ste i nepredvidljivi, i vaši bližnji se ne mogu osloniti na vas. Situacija nije vesela. Nedostatno ste plemeniti. Odlučite biti pozitivni.

Snovi i vizije Vidite li sebe u boljem svjetlu, automatski ćete i druge vidjeti u pozitivnijem svjetlu, a time ćete i sebi i drugima mnogo dati.

 

LJUBAVNI PROBLEMI

 

VAGA

Ljubav Venera vam ne stoji najbolje, i vaš ljubavni život je u zastoju.  Predahnuti ćete od skitanja, i to je dobra i sretna vijest za vaše najbliže.

Posao Vaša popularnost u radnom okružju nije upitna. Diplomatski rješavate nesporazume. Ljubaznost je čarobna formula vašeg uspjeha.

Zdravlje Vraćate se u ravnotežu nakon višednevnih zdravstvenih smetnji. Uz visoku tjelesnu temperaturu u vama su sagorjele mnoge štetne tvari.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav Radoznalo tražite odgovore na neodgovorena pitanja. Fanatično ste se vezali za jednu markantnu osobu, i te činjenice niste skroz svjesni.

Posao Zbog vlastitih probitaka održavate bliski kontakt s određenom osobom na visokom položaju. Podložni ste kada je to u vašem interesu.

Zdravlje Teško opraštate drugima, a sebi još puno teže. Nemilosrdnost je negativna i rušilačka energija. Potrebno vam je emocionalno pročišćenje.

Snovi i vizije Tek kada ljudi steknu mnogo ljubavi, strpljenja i duboko ukorijenjene karitativne misli, tek tada smiju reći da žele pomagati drugima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3