DNEVNI HOROSKOP za 19. maj: Ovna čeka važan izazov, Lava čeka novo poznanstvo, Raka očekuje velika sreća…

DNEVNI HOROSKOP za 19. maj: Ovna čeka važan izazov, Lava čeka novo poznanstvo, Raka očekuje velika sreća…

18. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Pred vama je jedan od onih dana kada ćete želeti da sredite svoj dom i napravite od njega pravi kutak za uživanje. Počnite od ne toliko skupih prodavnica, jer i tamo vaš savršen osećaj za lepotu može pronaći dosta toga. Sreća je na vašoj strani i možete obaviti sjajnu kupovinu. Što je nekome smeće, nekome je blago. Pokažite svoju kreativnost i pretvorite sve oko sebe u vaše sopstveno blago. Uživaćete.

 

 

JARAC

Neke stvari koje gradite već duže vreme danas vam može doći glave. Kao da nećete uspeti da iskontrolišete sve to do sada urađeno, a moraćete privesti kraju. Imajte na umu da studiozan i smiren pristup donosi rezultate. Pokušajte da se ne izgubite u toj situaciji. Vidite to kao priliku da proširite svoje vidike i unesete balans u svoj život.

VODOLIJA

Danas će vam biti teško da se pokrenete. Moguće je da ćete poželeti da ne ustajete iz kreveta. Nemojte osećati krivicu zbog toga. Budite blizu kuće, uživajte u muzici i pripremite lep obrok za dragu osobu. Nemojte ništa siliti. Jednostavno se opustite i uživajte u lepotama koje vam život pruža.

 

 

RIBE

Proverite svoje finansije danas. Pokušajte da saznate koji bi bio najbolji način da zaradite dodatan novac. Napravite ozbiljan plan za narednih par meseci, kako biste se osećali sugurnije. Budite oprezni i rezervisani u odnosu sa drugima danas. Veče provedite okruženi onima koje volite.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3