DNEVNI HOROSKOP za 22. maj: Bika neko puno voli, Lavu stiže novac, Vaga ulazi u vezu, Vodoliji u mislima stara ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 22. maj: Bika neko puno voli, Lavu stiže novac, Vaga ulazi u vezu, Vodoliji u mislima stara ljubav…

21. svibnja 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Ljubav Poletni ste i razigrani. Imate novu ljubav, ali o tome nitko ništa ne zna. Sve je još u nacrtima i projektima, ali situacija se vrlo dobro razvija.

Posao Novi suradnici djeluju inspirativno na vas. Oduševiti ćete druge ljude s vašim majstorskim sposobnostima. Zasluženo ste prvi i najbolji.

Zdravlje Dobro se osjećate u vlastitoj koži. Ništa vas ne boli, a prestali ste i izmišljati da vas nešto boli. Vaših zdravstvenih problema nema na vidiku.

 

 

BIK

Ljubav Postali ste razmaženi, i to ne vlastitom krivnjom. On ili ona pretjerano titra oko vas. Možda se plaši da vas ne izgubi. Zlata ste vrijedni.

Posao Rješavate stvari na brz i učinkovit način, i vaša „proizvodnja“ više nije u zastoju. Sada možete pokrenuti nove i originalne poslovne projekte.

Zdravlje Oporavili ste se od problema. I od onih zdravstvenih, također. Tranzitni Saturn u znaku Jarca, fino doprinosi vašoj psihičkoj stabilnosti.

 

MALI PROBLEMI

 

BLIZANCI

Ljubav Ostali ste razočarani, jer niste naišli na prijem kakav ste očekivali.  On ili ona ne može od vas doći do izražaja. U tome se skriva vaš problem.

Posao U vas se uvukao strah od poslovnih i financijskih promašaja, i to onih nadolazećih. Ako ste previše zabrinuti, onda nešto pogrešno radite.

Zdravlje Ne možete živjeti bez „slatkih stvari“. Pretrjerujete s konzumacijom slatkog. Nikoga ne ljubite, i stalno vam nedostaje šećera?

 

 

RAK

Ljubav Prati vas dobra sreća u ljubavi. Usamljene duše među vama, izaći će iz samonametnute izolacije. Novi ljudi, nove mogućnosti, nove ljubavi…

Posao Nebo vam pruža potporu. Situacija vam ide na ruku. Ono što ste dugo sanjali, sada možete krenuti realizirati. Nemate što više čekati.

Zdravlje Sa svakim novim danom imate u sebi sve više pozitivne energije. Jedni ste od rijetkih koji se nemaju na što žaliti. Mnogima ste od pomoći.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3