Pred OVIM znacima je PERIOD VELIKIH CUDA, koje ce njihov ZIVOT PROMENITI iz korena!

Pred OVIM znacima je PERIOD VELIKIH CUDA, koje ce njihov ZIVOT PROMENITI iz korena!

17. siječnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Ko vas ogovara i  pokusava sa vasim partnerom da posvadja? Snadjite se  kako znate, ali otkriti morate ko! Sve dok se ne rese te stvari, necete znati sta cinite, i kako da spasavate  vezu.U momentu  cete shvatiti sta je posredi i bicete zaprepasteni.

 

SKORPIJA:

Vasa ce ljubav da  bude uzor u svemu i vasa vodilja zvezda. Vreme je za nove korake, i one koji ce vas usreciti. Samo jedna osoba vas moze usreciti i  vreme je da to i shvatite. Pred vama je  ogromna sreca  i vreme je da se  sredite.

 

STRELAC:

Vama se zbivaju neke  odredjene stvari i vasa je zelja da se dese sto pre.  Pred vama su ozbiljni koraci. Bice to novo poglavlje u vasem zivotu i vreme je da sredite  sto zelite. Neka ovo bude vreme vasih pobeda!

 

JARAC:

Nemate nadu da ce se desiti vazne stvari ali hoce. Vasa je ljubav u vasem potezu i partner ceka na vas potez. Od vas se ocekuje da to bude zreo i odlucan potez. Korak koji ce u vasem zivotu da okrene list.

 

 VODOLIJA:

Vase emocije se lelujaju i vreme je da ih sredite. Od vas se ocekuje jedn azrela odluka koju morate doneti.Partner ceka da se vase reakcije stisaju, pa da iznese svoj plan.Od njega ce zavisiti svi dalji korkoraci u vasoj vezi.

 

RIBE:

Imate vreme da  ucinite preokret u svome zivotu.Ne oklevajte da to i ucinite, jer vi to mozete. Svi dalji koraci ce biti samo realizacija vaseg plana. A plan koji sprema sudbina, donece nesto prelepo u vasem zivotu.

 

Stranice: 1 2