Ova junska sedmica ce jednom znaku doneti PRAVO BOGASTVO!

Ova junska sedmica ce jednom znaku doneti PRAVO BOGASTVO!

19. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Ako ste do sada mogli i tamo i ovamo, sada se morate sabrati.  Mesec pogodan za odlazak na odmor, mogao bi da dobro preispita vase finansijsko stanje. Sta se desava i  kako ste, znacete tek kada svedete svoje troskove na minimum.

 

SKORPIJA

Vase finansije uvek odlicne, sada se polako tanje. I vi ste neko ko je veliki kupoholicar, pa cesto kupujete i ono to vam nije nuzno.Vreme je da malo odmarate, jer stojite dobro ovh dana, ali nema opustanja.Stopirajte troskove.

 

STRELAC

Vec ste jako lenji sto se tice novcane stednje a ne bi vam bilo na odmet. Onaj ko stedi priprema se za neplanirane izdatke, a vi  kao da ne racunate na takvo nesto. Jedan takav neplanski izdatak ce vas kostati da stojite lose ove sedmice!

 

JARAC

Vreme je da se izborite za sebe i za svoje  zelje. Mada zelite biti nezavisni u svemu, ipak ce vase finansije biti tanke.Moracete da se odricete mnogih trenutaka i izdataka. Nadate se da nece potrajati tako lose.

 

VODOLIJA

Imate nacina da se okrenete jednoj lepoj zaradi, ali ste nekako  lenji. Treba vam da se nakanite da pocnete raditi, a kada se nakanite, onda nema krize. Sada stojite na granici  sa parama i moracete dodati gas.

 

RIBE

Nista dok se ne okrenete sami jer ne verujete u srecu. Ni da vas snadje, ni da vas   dotakne, pa se borite kako znate.Sansa od strane prijatelja bice vam ponudjena samo jednom.Nemojte se dvoumiti, ovih dana ste na potezu da zaradite!

Stranice: 1 2