U trecoj sedmici juna, ova tri znaka ce BESKRAJNO UZIVATI i BITI SRECNI!

U trecoj sedmici juna, ova tri znaka ce BESKRAJNO UZIVATI i BITI SRECNI!

19. lipnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Ako budete malo sigurniji, sve ce se resiti. Od vas se ocekuje da resite sve ono sto do sada niste.Pred vama je novi period i vreme koje ce vam biti namenjeno. Vase ce srce uskoro voleti kao nikada.

 

SKORPIJA

Niste ni svesni da vas ceka prelep period kada cete  uzivati. Dani  koji su tako topli i prijatni, donece jedne tople oci u vas zivot. Samo se prepustite osecanjima i uzivajte u trenucima srece , kao treci srecnik ovih dana!

 

STRELAC

Zelite jednu osobu, a ona vam nece doci sama. Verujte da vas ceka, ali je ponosna da bi sama dosla.Mozda bi samo poruka bar sa vase strane, bila signal da se pripremi da cete joj biti drustvo, ali i vasa velika ljubav.

 

JARAC

Do sada ste naivno verovali u sve sto cujete, ali vise necete smeti. Niste ni znali da vam  tako zele stopirati vasu srecu, i da cete se uskoro menjati. Sve dok se ne uverite, neke price smatrajte za lazi.

 

VODOLIJA

Vreme je da verujete partneru i njegovim recima, a ne pricama dokonih.Moracete shvatiti da vas neko zeli  posvadjati sa voljenim i da  morate traziti da vam oprosti. Neke optuzbe ste vec izgovorili i ne mozete ih povuci. Ali mozete da popravite mnogo.

 

RIBE

Ako ste i znali sta vam je ciniti, sada  cete morati da povucete neke poteze. Pazite da vase odluke bude vezane samo za vas i partnera. Ne dozvolite trecoj osobi da vam se mesa, ma ko to bio, i ma koliko vam zeleo dobro.  Ono sto zavisi samo od vas, ne moze vam niko pomoci.

Stranice: 1 2