Pocela je nova sedmica i evo koji ce u NAREDNIH SEDAM DANA imati najvise  srece!

Pocela je nova sedmica i evo koji ce u NAREDNIH SEDAM DANA imati najvise srece!

10. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Jedna osoba od vas ceka da postanete  odlucniji i da donesete vaznu odluku. Ona ce vas jasno kostati nekih novih briga, ali ne marite. Svaki novi dan je i nova briga pa pokazite da cete se radovati.

SKORPIJA

Konacno da priznate da ste pogresili u proceni  jedne osobe.Mnogo ste je velicali i mnogo ocekujete od nje. Pored ostalog cekate da vam ponudi i izvinjenje.  Ici ce malo teze i nece bas sve kako se nadate. Ali istinu nista ne menja.

STRELAC

Vase srce ce da servira nova emotivna raspolozenja ovih dana. Vreme je da zablistate u punom sjaju i da budete  neko ko ce ovih dana biti treci srecni zodijak.Vase ce zelje biti zapovest  za jedno bice.

JARAC

Vase misli vas teraju da se okrenete  napred i vuku vas ka jednoj vodoliji.Malo ste samovali, pa znate i kako je biti i zauzet, a kako i slobodan i sam. Sledi susret sa jednom osobom.Ona ce vas  izvuci iz camotinje i uciniti zauzetom osobom.

VODOLIJA

Idete  u boljem pravcu, a da se niste nadali  tome. Na vasu srecu, imacete  razloga da se radujete i da budete  zadovoljni. Od vas se ceka da pokazete saglasnost da zelite da i dalje bude u istom smeru. Samo da ostane ovako, da se  ne menja na gore, a na bolje, uvek se nadate.

 

RIBE

Ne morate vi biti najsrecniji, ali svakako da zasluzujete malo srece.Niste ni vi najgori da biste vecno cekali srecu. Vreme je za vezu sa osobom koju dugo sanjate i zelite za emotivnog partnera.Vase ce srce  moci da se raduje u dolazecim danima, jer cete emotivno biti srecniji.

Stranice: 1 2