Jupiter u ovnu do 16 maja:Vaga ce  svasta da dozivi, Vodolija da se pokaje, Ribama  sledi prava ljubav…

Jupiter u ovnu do 16 maja:Vaga ce svasta da dozivi, Vodolija da se pokaje, Ribama sledi prava ljubav…

13. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Jupiter je planeta srece koja ce zablistati u vasem znaku.Mada je u znaku ovna, ona ce vas njemu i privuci.  Bice moguca ispunjenja nekih vasih zelja, koje do sada nisu bile dostupne. Vreme je da kujete svoju srecu, sledeci put svoga srca.Dozivecete svasta.

SKORPIJA

Mozda je vreme da se priklonite nekome, umesto sto stalno zelite da se priklone vama. Nemojte da sudite po svome, niti da zelite da ste glavni. Verujte da cete morati dati rec i drugima, ali vas taj gest nikako nece radovati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ne date za pravo drugima i to je ono sto vas remeti. Da vas ne pokrece inat, sve bi bilo daleko drugacije. Kada biste pustili i da drugi pokazu sta zele, bilo bi vam sve jasno. Mozda bas vas u bliziini  ima necija zelja.

JARAC

Srodna ste dusa sa jednim ovnom i to ce vam biti veliki plus. Mada se znate radovati zbog toga, imate i malu dozu straha. Volite se i ljubav vam je obostrana, ali brinete se uticaja sa strane. Ma nema ni govora da vam ko moze da naudi!

VODOLIJA

Vasi ce komentari da pokrenu lavinu novih, vezanih za jedno bice. Kasno ce biti kad shvatite da gresite, i da  ste izgovorili pogresne reci. Necete ih moci povuci, pa cete da se kajete, ali kajanjem necete postici nista. Kamo srece da ste cutali…

RIBE

Jupiter vas budi i donosi vam srecu koja ce se ogledati u jednom liku.Vreme da se radujete, jer sledi vam prava ljubav.Ona ce se roditi momentalno, pri susretu dva para ociju. I oboje cete znati da je to ono pravo.

Stranice: 1 2