Kome ce cetvrtak doneti SRECU, a kome TUGU?

Kome ce cetvrtak doneti SRECU, a kome TUGU?

12. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

ko prevagnete tamo gde partner ocekuje, sve ce da bude dobro za oboje. Odluka je samo vasa i vreme je da  budete odlucni. Mozete danas biti najsrecniji zodijak dana, samo ako kazete DA!

 

SKORPIJA

Od vas se ceka da pridjete jednoj  ribi i da se srede  vase stvari. Ona vas potajno voli, kao i vi nju. Izjasnite se jednom, pokazite da cete uciniti sve da joj se uselite u srce. Put do srca je samo govor osecanja. pokazite da ih imate i kolika su!

 

STRELAC

Vreme je da se okrenete ovnu koji vas gleda i koji vam  salje sigale obozavanja. Od vas se ceka da budete  verni  i da mu iskreno predocite sta osecate. Neka i vasa osecanja zaigraju  u ritmu ljubavi koja se radja.

 

JARAC

Jedan je ovan vasa sudbina, a vi gledate drugu osobu. Vreme je da se srede vasa osecanja i da  da krenete onom ko vas voli. Ne idite za onim ko vas nikad voleti nece, i ko vas ignorise. Ni danas nije kasno da napravite odlucjuci potez!

 

VODOLIJA

Mozete biti povredjeni od osobe od koje se ne nadate. Jedna bliska osoba je dobra prema vama a radi vam iza ledja.Niste svesni koju moc mogu imati njene spletke koje vam sprema. Oseticete  veliku tugu, danas kad osetite sta!

 

RIBA

Jako ste ponositi i sebi ne date pardona, kao ni bilo kome drugome. Neko vam salje signale da vas voli,  ali znajuci vasu narav, plasi se. Misli ako vam pridje da cete ga odbiti, i ismejati njegova iskrena i nezna osecanja. Dajte joj sansu, necete se pokajati.

Stranice: 1 2