Nekome lepe vesti, nekome razocarenje, a koga zvezde caste srecom?

Nekome lepe vesti, nekome razocarenje, a koga zvezde caste srecom?

24. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Necete na vreme doneti vaznu odluku koja se tice vase srece. Zato cete u narednom periodu  moci da  se i podravite sa njome. Nikako da krenete u smeru onih stvari koje vas teraju da se morate odluciti na nesto.

 

SKORPIJA

Ceka vas more obaveza i vreme je da se  srede  onako kako ste i navikli.Odradjujete sve na vreme i navikli ste na to da budete neovisni. Zato  se necete  predavati dok je snage  u vama.

 

STRELAC

Vasa sreca ce da vas  okrene na stranu puta koja vas  dovodi u nedoumicu.  Vreme je da se odlucite za ono sto hocete i da budete verni osecanjima. Od vas se ceka da budete jasni i kazete partneru sta imate za reci.

 

JARAC

Vasa osecanja ce vas boleti jer vam nece biti uzvracena ljubav. Od onih koji vas  cine srecnim,  nikako da osetite da ste  uspeli zadobiti njihovo poverenje. Od vas sve zavisi.Zato se potrudite da ga zaradite.

 

VODOLIJA

Vreme je da se pokazete kao neko ko ce da ucini sve za sebe. Uskoro cete biti primer mnogima, pa ce se ugledati na vas. Necete moci da se okrenete u smeru  koji vas vuce,  ali cete svakako postati idol nekim osobama.Posebno jednoj vagi koja ne skida pogled sa vas.

 

RIBE

Vas osecaj srece  ce da vas vodi dalje i zato se radujte. Imacete sansu da se jednoj osobi priblizite i da joj se uvucete pod kozu. Isto ce zeleti i ona, pa slede prelepi dani za vas i vase emotivne trenutke. Vasa  sreca ce da vas vodi napred i sledite je!

Stranice: 1 2