SREDA ce biti dan za PAMCENJE nekim znacima, ali JEDNOM dan o kojem je sanjao!

SREDA ce biti dan za PAMCENJE nekim znacima, ali JEDNOM dan o kojem je sanjao!

25. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je  da ste  spremni da  menjate, a ova sreda je  dan za promene. Krenuli ste  sa njima i vec od danas zelite da budete neko drugi. Znacete sta vam je cilj i koja vam je osoba prioritet. I ucinite sve da ostvarite svoje ciljeve.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav je na mrtvoj tacki i vreme je da se malo ohladite od svega.Ovaj dan je za vas nesto najbolje sto moze. Krecete za ciljem koji vas vodi ka novim stvarima i lepsoj strani ljubavi.

 

STRELAC

Vreme je da bar ovaj dan bude za vas dan  o kojem ste mastali. Mada cete biti iznenadjeni jer se ne nadate, vreme je da budete. Dugo ste bili tuzni i mislili da necete naci srodnu dusu.Danas ste srecnik zodijak, pa uzivajte bar ovog dana.

 

JARAC

Da vas  neko zeli  za sebe vi i ne slutite, ali cete se uveriti. Od vas se ceka da budete neko ko ce slediti osecanja. Onako kako osecate, tako i vladajte. I ne bojte se kuda ce vas poneti vasi koraci.

 

VODOLIJA

Imacete malo opusteniji dan u odnosu na druge. Malo i sami morate biti pozitivniji i boljeg raspolozenja. Postali ste cutljivi, a danas je vreme da se radujete. Imacete i povoda i debelog razloga da i vise pricate, jer cete imati i kome. I povrh toga lepe reci.

 

RIBE

Vasa ljubav ce da se desi tako  iznenada i vreme je da se  okrenete njoj. Zavrsite sbvoje obaveze i kada se vratite sa posla, okrenite se sebi. Vase ce srce da bude ponosito tek krajem dana, jer cete imati  razloga  da se radujete.

Stranice: 1 2