NEDELJA-vreme je za nove JESENJE LJUBAVI, Skorpiji da razresi racune sa nekim!

NEDELJA-vreme je za nove JESENJE LJUBAVI, Skorpiji da razresi racune sa nekim!

5. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Od vas se ceka da pokazete svoje stavove. Recite sta zelite i postavite se u skladu sa svojim zeljama. Od vaseg koraka  zavisi razvoj  situacije i sve sto ce biti. Zato napred u zeljama i koracima, kako biste ih ispunili.

 

SKORPIJA

Imate nove i nerasciscene  racune sa jednom osobom. Vreme je da  ne cinite nove, a da stare niste resili. Sa  jednom osobom znate da morate da zavrsite zapoceti razgovor. Isterajte stvari na cistinu, i do kraja, duzni ste toliko!

 

STRELAC

Od vas ce zavisiti da li cete odgovoriti na emocije jedne  osobe.Nemojte da shvatite  povrsnim njena osecanja jer vas odavno gleda.  Razlika je samo sto ce to danas tako upadljivo da izrazi na direktan nacin.

 

JARAC

Vasa tuga ce doci  sa prvim novembarskim kisama i biti ocigledna. Partner vas je razocarao, a vi to niste ni pomislili.Bili ste spremni da se zakunete da to nikada ne bi uradio vama i da vas voli. Danas se srecete sa nekim ociglednim posledicama svoje naivnosti.

 

VODOLIJA

Mnogo se cudite i pitate kako moze nesto poci naopako?Nije vreme za cudjenje, nego je za neke vase cinjenice. Dok ste mogli, islo je po vasem, a sada kad vise ne ide, kao da je smak sveta.Nemojte se cuditi kada ste doprineli sami.

 

RIBE

Danas necete imati izbora, vec da prihvatite ovaj dan, kakav vam bude. Nesto znacajnije necete moci da menjate i zato pokazite sta vam je ciniti.Od vas neko ocekuje da se zrtvujete i da cinite sve po njegovoj volji. On ima planove za danas.

 

Stranice: 1 2