Naizgled hrabar i opasan, U DUSI SLAB i NEZAN, imace turbulente situacije…

Naizgled hrabar i opasan, U DUSI SLAB i NEZAN, imace turbulente situacije…

15. studenoga 2022. 0 By Lala

LAV

Na izgled opasan i hrabar, u dusi slab i nezan , lav ce imati turbulentne situacije..

Posao

Od vas lavova se ocekuje da pokazete sve sto znate i da se zna vas cilj.Vreme je da delujete i pokazete  svoj cilj i vreme  igre.Nemojte da nekome dajete laznu nadu.Isto tako nemojte da dozvolite da nekoga kompromitujete.Nemojte ni sebi dovoliti da nekoga potcenite, niti da se nekome smejate.

Vi ste uvek  bili vredni i vredno ste izvrsavali svoje  obaveze.Ni sada necete moci da se okrenete dalje od svojih nacela.Necete nikohga svadjati, pa cak ni one mnogo  srecnije od vas. Ni one koji su mnogo zadovoljniji i mnogo sposobniji od vas.

Vasi radni zadaci ce biti ddosta ujednaceni  sa radnom okolinom ali cete imati poslovnu ideju. Do kraja  meseca cete je izneti  u razgovoru, kao potencijalnu  mogucnost. Necete ni pomisliti da ce vam doneti preveliku zaradu i da cete biti obradovani njome. Bice vam  data da se pozabavite  njome kako znate i umete.Od vas se ceka da budete  voljni jer vam se daju odresene ruke.

Vreme je da zagrejete stolicu i onim ljubomornim pokazete da ste jos bolji od njih. Dokazacete mnogima da vam nisu ni do kolena i da vam nece nikada dorasti u poslovnim uspesima. Tako cete poslovno briljirati da cete biti vise nego zadovoljni. Tako cete pokazati da ste spremni i na nove podvige, jer ste covek takmicarskog duha.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2