Petak pred  vama donosi KRAJ jedne lose veze, i pocetak jedne NOVE LJUBAVI!

Petak pred vama donosi KRAJ jedne lose veze, i pocetak jedne NOVE LJUBAVI!

17. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Novi dan vam donosi nova ocekivanja. Spremni ste da ih ispunite i da se okrenete sebi.Zato cete se radovati  jer cete i imati razloga da krenete napred.Slede promene  koje vam donose nesto prelepo danas.

 

BIK

Vas se ne ticu drugi, ali vas se ticete samo vi i vasa desavanja.  Mozda ce biti previse da vodite racuna  samo o svojim interesima. Malo gledajte i na druge i na one obaveze koje vas cekaju.Danas se nemojte oslanjati na druge.

 

BLIZANCI

Vasa sreca je da se morate okrenuti boljim stvarima. Konacno ce biti dan da malo predahnete. Gledajte da ono sto morate raditi, obavljate onako sa raspolozenjem i opusteno. Vreme je da znate na cemu ste vezano za jednu situaciju.

 

RAK

Ne znate kuda i sta vas ceka i sta je ono sto biste danas imali zelju. Osecate se optereceno i opusteno  i vreme je da pokazete da ste  voljni. Osecate da gubite snagu bas kada trebate biti daleko jaci. Od vas se ceka da budete bar danas na visini zadatka.

 

LAV

Dan je da se okonca jedna losa veza i da se zna da nije ni imala  buducnost. Ma kako vam bilo tesko, toliko cete biti i oslobodjeni stresa koji trpite stalno. Vasa sreca je da se okrenete napred, i donesete definitivan krajjedne lose veze.

 

DEVICA

Nemate se ceka bojati osim sto glumite  da ste jaki a niste. Svesni ste da ste se sakrili iza maske kojom se branite i koja je vas stit.Ljubav ce biti pokretac koja ce vas razocarati, pacete morati da priznate poraz.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2