Petak pred  vama donosi KRAJ jedne lose veze, i pocetak jedne NOVE LJUBAVI!

Petak pred vama donosi KRAJ jedne lose veze, i pocetak jedne NOVE LJUBAVI!

17. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Samo se mozete nadati da cete moci da se okrenete za jednom ribom. Nema sanse da se okusate u vezi sa njom. Vi je ne zanimate jer ide za drgom, i vreme je da odustanete. Pogledajte ko vas  odavno prati kao senka, mozda je to vasa nova ljubav.

 

SKORPIJA

Cas ste sami i usamljeni a cas pokusavate da se  opustite i nadjete drustvo. Jedan jarac vas iritira, pa gledajte da mu vratite istom merom. Mozda  se on vama svidja, bas kao i vi njemu, ali ni jedno ecete da priznate.

 

STRELAC

Zelja vas vodi kao onoj zbog koje tuce vase srce. Zato danas ne oklevajte i pridjite joj punoga srca.Ono ce biti ispunjeno    onom sto osecate oboje, i samo vas korak deli od nje. Radujte se, bice vam uzvracena osecanja a vi ste srecnik zodijak.

 

 JARAC

Osecate da vas neko prati kao senka i morate otkriti ko je to. Samo da vas  neko  ne spreci u tome, i ne otme ga pre  vas.Vreme je za akciju i da se radujete sto cete biti jedan u nizu zaljubljenih ovoga dana.

 

VODOLIJA

Zasto se libite od osobe koja ide za vama i zeli vam dati sve? Dok idete za jednom drugom,  ona vas verno ceka i vreme je da se srede vasa oscanja.Da li ce biti  vreme da se jos malo strpite ili da odmah krenete u akciju?

 

RIBE

Idete za obavezama, a vreme je da se  okrenete malo i na drugu stranu. Vas partner nece vise cekati ni trena, nego ce okrenuti glavu na drugu stranu. Samo da se  okrenete ka njemu i podjete malo i emotivnoj strani zivota.

Stranice: 1 2