SUBOTA donosi brojne zavrzlame, a jednome novi emotivni  korak

SUBOTA donosi brojne zavrzlame, a jednome novi emotivni korak

25. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Mozda je vreme za jedan novi emotivni korak.Zato gledajte da ga ucinite sto pre, kako bi vase emotivno polje bilo bolje.Partner ceka na vas da cinite sve sto bi vezu ucinilo boljom.Ovim ce postati jaca.

 

BIK

Ne znate kuda da se okrenete, a morate na vise strana. Samo od vas zavisi i sta cete i gde. Od vas zavisi sta cete preduzeti ovog dana po pitanju svoga partnera. Ali i druga polja zvise od vas.Idite redom  i razumno resavajte sta mozete.

BLIZANCI

Bice ovaj dan za vas pun zavrzlama i vreme da se one malo srede.Vreme je da se srede i da sami vidite sta vam je ciniti. Nemojte nikoga da krivite, ma kako bilo. Vama je lakse da krivite druge, nego da priznate krivicu.

 

RAK

Kako da se srede vase nedoumice i da postanete vazni sebi? Bice to samo jednom, i samo onda kad sebe stavite u prvi plan.Nemojte da sebe uvek ostavljate nazad, ne mareci za sebe. Vreme je da danas sebe stavite u prvi plan za pocetak.

 

LAV

Suvise se svadjate sa partnerom, a on vas opet  izbaci iz takta. Vidite da je jako tvrdoglav i da se ne mozete sa njim izboriti.Mozda ce biti red da ucinite odlucujuci potez i da se mirno razidjete.Vasa veza nece imati mira jer ste oboje buntovni.

 

DEVICA

Vec ste se mogli nadati da ce vas neko pogledati, ali da vas voli jedan jarac! Tome se niste nadali jer ce vas ta ljubav i poneti i obradovati.Iznenadjeni srecom jednog trenutka oseticete se voljenom. Bice ovo vas najsrecniji dan, a vi srecni zodijak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2