SUBOTA donosi brojne zavrzlame, a jednome novi emotivni  korak

SUBOTA donosi brojne zavrzlame, a jednome novi emotivni korak

25. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Ne zelite nista posebno ali samo malo mira ne bi bilo na odmet.Kada ne biste imali tako velike nedoumice, sve bi bilo drugacije.Vase srce  kuca zato da zna da vas jedan strelac voli.  Mozda cete se danas uveriti na jedan nacin.

 

SKORPIJA

Kuda biste danas sa svojom tugom i zeljom da je pobedite? Kako i na koji nacin da se izborite sa onim sto vas je snaslo a cemu niste vi doprineli. Samo od vas ce da zavisi korak koji cete preduzeti, mada vam nece biti lako.

 

STRELAC

Vec ste sreli nekoga i sada cekate da se zna sta osecate. Jedna vaga ce postati centar vaseg sveta a vasa ljubav prema njoj ocigledna. Nada se vasim osecanjima, ali u njih sumnja. Danas je red da je uverite u iskrenu zaljubljenost.

 

JARAC

Vec se znate  buniti  na sve, a ne znate kako da okrenete sta u svoju korist.Budite mudriji za razliku od mnogih i mudroscu idite do cilja.Ne gledajte ni druga, ni prijatelja, niti njihove interese. Red je da svoje interese stavite u prvi plan.

 

VODOLIJA

Nova emotivna kriza stvorice vam i novu zavrzlamu.Vreme je da budete voljni i da pokazete da ste spremni za resenja. Pazite da ne povredite onoga koga volite, i to  sasvim nesvesno. Ne bi vam mogao oprostiti.

 

RIBE

Znate se boriti i izboriti, ali vas srce vodi  novim preprekama. One nece biti ni male, ni lake, ali ste ih voljni savladati. Tako zelite reci partneru, a i svima, da ste uvek za razumna resenja. Ako vas voli, bice spreman na kompromise.

Stranice: 1 2