Vaga trazi razlog za svadju,Strelcu ljubav na prvi pogled, Ribe u dilemi da stave tacku…

Vaga trazi razlog za svadju,Strelcu ljubav na prvi pogled, Ribe u dilemi da stave tacku…

23. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Stalno trazite razlog za svadju i vreme je da se malo smirite. Ako vam je neko stao na zulj, znajte da ne mora sve svadjom da se resi. Pokazite da ste ozbiljni i tolerantni i da cete naci miran nacin za sve.

 

SKORPIJA

Ne znate sta se zbiva sa vama i sta je ono sto vas zanima. Kao da ste se predali sivoj svakodnevici, pa nemate nikakve interese. Vase je srce prazno, vase su misli tuzne i sve vezane za jednog strelca.

 

STRELAC

Osecate da vam sledi ljubav na prvi pogled, ali nikako da se desi. I ne pomisljate da vas neko gleda i da skoro gubi nadu da cete ga primetiti. Uskoro cete da pridjete i da mu izjavite svu ljubav sveta.

 

JARAC

Niste ni svesni sta vas ceka ali mozete da naslutite. Vec ste na ivici snage koja se moze lako prosuti i tako da izgubite svaku volju.Tako lako da se predate i da odustanete od daljih pokusaja, ne biste smeli.

 

VODOLIJA

Niko vas nije voleo kao jedno bice, a vi ste jako ljuti na njega.Okrecete ledja a vas  prati tuzan pogled koji i ne primecujete.Bolje je da se osvrnete i pogledate sta vam je ciniti i tako da jednom srcu ucinite milost.Pokazite da i vi njega volite i da se vise necete ljutiti.

 

RIBE

Niko vas nije  povredio kao jedna skorpija i sada ocekuje da joj oprostite. Suvise ste tuge i bola preneli od nje i vreme je da se vase srce jednom oporavi. Zakljucite i sami da li da joj date vise ikada sansu, da pokusate jos jednom.Ili ovih dana stavite definitivnu tacku na sve vezano za nju.

Stranice: 1 2